czwartek, 9 sierpnia 2018

Oblikovanje dvosobnega apartmaja z otrokom

  Oblikovanje dvosobnega apartmaja z otrokom

Udobno oblikovanje dvosobnega apartmaja za družino z otrokom

Oblikovanje dvosobnega stanovanja za družino z majhnim otrokom vpliva na veliko dejavnikov. To in arhitekturne značilnosti stanovanja, kot so njegova površina, višina stropov, lokacija oken in starost otroka. V vsakem primeru pa se domneva prisotnost otroške sobe. V začetni fazi priprave projektnega projekta se pričakuje prihodnje načrtovanje stanovanja, po katerem se izvaja notranja dekoracija. Prihodnja oblika apartmaja bo odvisna od izbrane postavitve.

Možnost ena: v korist staršev

V spodnjem primeru sta dve sobi iz iste sobe: vrtec in soba staršev. Hkrati je kraj namenjen tudi za sprejemanje gostov in preživljanje časa skupaj s celotno družino.
  Oblikovanje dvosobnega apartmaja z otrokom

Značilnosti prostorskega načrtovanja

Glavna pomanjkljivost enosobnega stanovanja je pomanjkanje prostora. Edina soba v enosobnem apartmaju istočasno služi kot spalnica, dnevna soba, vrtec, študij. Zato je racionalna raba prostora glavno načelo pri ustvarjanju notranjosti enosobnega stanovanja.

Najboljši notranji slogi za dvosobno stanovanje

Izbira notranjega sloga je zelo individualna. Osnova za izbiro bi morala biti osebni preferenc pri estetiki in udobju. Tehnične značilnosti prostora, možnost prostora, čeprav manjša, je treba še vedno upoštevati pri izbiri notranjosti.
  Oblikovanje dvosobnega apartmaja z otrokom

Enosobno stanovanje 58,2 m2.

V dvosobnem stanovanju v višini 58,2 kvadratnih metrov je družina treh: mlad par in sin prvega grederja. Glavna naloga projektantov, ki so delali na tem projektu, je bila, da v majhnem dvosobnem stanovanju organiziramo rekreacijski prostor za vso družino, ločeno sobo za otroka in spalnico za starše.

Območje: območje otrok in staršev

Mobilne particije se uporabljajo za razdelitev prostora v cone. Ko pridejo gostje, se lahko prostor poveča, v drugem času pa je treba zamenjati zaslon.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty