poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Montaža plastičnih oken video

  Montaža plastičnih oken video

Merjenje in naročanje oken

Podrobneje razmislimo o merjenju okna v odprtem oknu brez zunanje četrtine (vrsta opek, ki štrli v notranjost okenskega odprtina na zunanji strani stene), nato pa navaja značilnosti nestandardnih situacij.
  Montaža plastičnih oken video

Brez katerih orodij ni mogoče namestiti ali namestiti PVC oken?

Kako postaviti plastična okna, vsak mojster razloži na svoj način. Namestitev se izvaja z uporabo posebnih orodij. Vsak ima osnovno orodje za namestitev PVC oken. Za postavitev PVC oken potrebujete naslednja orodja:

Samonastavljanje plastičnih oken

Ne smete se bojiti namestitve PVC okenskih modelov, v tem ni nič zapletenega, vam ni treba imeti posebnih znanj za namestitev plastičnih oken s svojimi rokami v stanovanje ali leseno hišo. Najprej morate odstraniti staro okno in nato postaviti novo.
  Montaža plastičnih oken video

Vgradnja plime za PVC okna

Končno delovanje pravilne namestitve plastičnih oken je vgradnja plime. Za kaj, na začetku, je razrezano na določeno velikost (uporabljajo se kovinske škarje), nato pa je pritrjeno na okenski okvir z vsaj 3 vijaki za samoprezanje. Ker kot zaključna dela ne smemo pozabiti na obliko zunanjih pobočij, po katerih se okno šteje za uporabno.
  Montaža plastičnih oken video

Zakaj potrebujemo GOST za namestitev plastičnih oken

Zakaj je potrebno namestiti okno po GOST-u ali kaj vodi napačna instalacija, lahko ste presenečeni, vendar to ni samo vzdržljivost same strukture: slabe izvedbe dela na njegovi namestitvi v odprtini, v bližnji prihodnosti vam lahko predstavijo celo vrsto nepotrebnih težav in v celoti razvrednoti vse užitke oblikovanja novega okna.

Možnost 1: namestite z začetnim profilom

Da bi pobočja plastičnih oken na ta način, morate materialov: plastične plošče ali sendvič plošče, iz umetne mase začetne U-profil Pomnilniki (ali F-profila namesto njih), lesene letvice, gradbena lepila, silikona tesnilnih mas.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty