piątek, 10 sierpnia 2018

Montaža skodle

  Montaža skodle

Podnebne značilnosti vgradnje mehke ploščice

Za montažo skodel, zima ni najboljši čas, ker po priporočilih proizvajalcev tega materiala ne bi smeli položiti pri temperaturah pod + 5 stopinj. S. Dejstvo je, da je skodelica (plošča s 3-4 "ploščicami") pritrjena na leseno podlago s pomočjo nohtov in samolepilne plasti, ki je na hrbtni strani skodle. Za trdno lepljenje skodle z osnovo in skodlami sosednjih vrst, ki zagotavljajo neprepustnost premaza, je potrebna sončna svetloba, ki postopoma "topi" samolepilno plast. In sonce v zimskem času, žal, ni dovolj. Še več, v mrazu so skodle postane krhke, kar ne dovoljuje, na primer, namestitve ploščic s prekrivajočimi drsalkami in grebeni.
  Montaža skodle

Montaža strešnega materiala

Prvi korak je postaviti ploščice za zavese - poseben element strešne kritine. Vsi proizvajalci ne nudijo posebne ploščice za previs. V tem primeru želite uporabiti trak materiala, ki je izrezan iz navadne skodle - odrezane so cvetni listi. Odvisno od višine strehe 2 cm, so nastale elemente zlepljene.
  Montaža skodle

Naprava za prezračevanje strehe

Prezračevanje strehe iz bituminozne ploščice postane na račun fad. Postavljen je na poseben rebrast profil. Vendar se pogosto zgodi, da njegova pasovna širina preprosto ni dovolj. V tem primeru je potrebno na strešni površini namestiti posebne prezračevalne elemente.
  Montaža skodle

Tehnologija polaganja skodle

Postavitev strehe - občutljiva stvar in zahteva določene veščine. Streha - pomemben sestavni del zanesljivega doma. Da bi bil močan in trpežen, je pomembno vedeti številne nianse procesa namestitve.
  Montaža skodle

Kako postaviti skodle

O tem, kako dobro je namestitev strehe odvisna od njegove zanesljivosti in trajnosti. Zato morate, preden postavite ploščice, narediti določen niz pripravljalnih del. Namestite parno oviro, trnov sistem, toplotno izolacijo, difuzijsko membrano in OSB.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty