czwartek, 9 sierpnia 2018

Obloga fasade

  Obloga fasade

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Obloga fasade

Vrste obrnjenega kamna

Granit Soočanje s fasado z granita ima veliko prednosti. To je gosto in trdo kamenje, za katerega je značilna nizka absorpcija vode, odpornost proti zmrzali in onesnaženost. Granitna klet bo v skromno kočo spremenila tudi v resnično dvorišče. Ima visoko estetske lastnosti, se razlikuje v široki paleti barv.

Umetni kamen v gradbeništvu

Sodobne tehnologije vam omogočajo, da ustvarite imitacijo skoraj vsakega končnega materiala, od katerih je eden umetni kamen. Odličen je kot dekoracija fasad hiš, pritličja, temeljev in celo notranje opreme. S pomočjo umetne imitacije lahko ustvarite odličen dizajn fasad in notranjosti prostorov, ki vključujejo najbolj drzne ideje o arhitekturi.
  Obloga fasade

Trdnost pritrditve plastičnih plošč

Kot že omenjeno zgoraj, s fasadami hiše s plastičnimi ploščami z lastnimi rokami ne bo prišlo do otipljivih težav za osebo, ki lahko dela z materialom in orodjem.

Soočanje s kamnito fasado

Z uporabo kamna v dekoraciji fasade obstaja veliko priložnosti pri iskanju originalnih arhitekturnih in oblikovnih rešitev. Zelo pomembno je, da je na ta način mogoče doseči znatno izboljšanje obratovalnih značilnosti stavbe. Obloga fasade z naravnim kamnom ali umetnim materialom je možna.
  Obloga fasade

Izbira obrnjenega kamna za fasado

Fasada naravnega kamna je najdražja, elegantna in težka za namestitev. Naravni kamen se že stoletja uporablja pri gradnji in dekoriranju hiš, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in pristen videz. Pri moderni fasadni oblogi se naravni kamen razreže v plošče različnih velikosti in oblik. Sprednja stran ploščic ima lahko izvrstno olajšanje, toda nasprotno je vedno ravno - za lažje pritrditev na stene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty