wtorek, 7 sierpnia 2018

Stopnje obloge iz granita

  Stopnje obloge iz granita

Tehnologija stenske obloge z granitnimi ploščami

Soočanje s fasado z granitom bo predstavilo videz in podaljšalo življenjsko dobo stavbe zaradi visoko zmogljivih lastnosti kamna - trajnosti in visoke trdnosti. Mojster, registriran na Udu, vam bo pomagal pravilno izbrati barvo in teksturo granita za fasado v skladu z namenom stavbe.
  Stopnje obloge iz granita

Stroški proizvodnih korakov

Čas izdelave stopnic (dezena in riserjev) granita ali marmorja traja od 3 dni, odvisno od kompleksnosti zasnove izdelka in števila korakov.
  Stopnje obloge iz granita

Polaganje granita, cena del v Minsku

Cena polaganja granita v Vitebsku in Minsku danes je na voljo večini, zato je v najboljšem primeru najbolje, da vzamete pomoč strokovnjakov. To bo odvisno od kompleksnosti stopnje priprave površine in celotnega obsega gradbenih del v časovnem okviru, ki ga določi kupec. Včasih na ceno lahko vplivajo kakovostne lastnosti materiala, ki ga zagotovi stranka.
  Stopnje obloge iz granita

Prednosti granitnih plošč

Zaradi odličnih ekoloških lastnosti (granit spada v prvi razred materialov na obsegu radioaktivnosti), se lahko uporablja tako na prostem kot v notranjem dekoriranju.
  Stopnje obloge iz granita

Elegantna fasadna obloga

Danes celo šolarji vedo, da umetniška utelešba dekorativne dekoracije fasad zaseda ločeno nišo v zgodovini arhitekture. Maske, vence, vence, geometrijsko in arhitekturno okrasje, številke ptic in živali pripadajo najbolj različnim arhitekturnim slogom. V ekscentričnih podrobnostih je razkrita resnična omejitev klasicizma, veselja baroka, metaforični značaj modernosti.

Malo lepot

Na koncu bi vam rad povedal o tako zanimivem zaključnem materialu, kot je porcelanska lončnica. To je umetni kamen, ki v svojih lastnostih in značilnostih celo nekoliko presega naravne materiale, vključno z granitom. To dosežemo s tehnologijo proizvodnje: uporabimo visokotemperaturno žganje surove mase pod tlakom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty