środa, 8 sierpnia 2018

Namestitev okvirja vrat s pragom

  Namestitev okvirja vrat s pragom

Vrata sami naredite sami: opravite delo

Najprej si oglejmo, kaj moramo najprej pripraviti, da bi rešili vprašanje, kako sestaviti okvir vrat. Tako bi rekli, da bomo preučili svojo napravo, ki je na splošno precej preprosta. Okvir vrat je sestavljen iz štirih profilnih palic - dva sta imenovani stebrički in njihova dolžina je malo več kot dva metra, druga dva kratka dela palic pa sta prag in zgornji prečni prerez okvirja vrat. To je pravzaprav njih, in najprej se moramo ustrezno pripraviti na zbiranje in posledično ter sestaviti v en sam izdelek.
  Namestitev okvirja vrat s pragom

Malo o vrsti notranjih vrat

Gradbeni trg je poln ponudbe. Ni izjema notranjih vrat. Izberite vse, kar želite, cenovno ugoden žep. Ampak ne hitite za nakup. Upoštevati je treba posebno lokacijo prostorov v hiši ali stanovanju, velikost odprtine vrat, posebnost odpiranja vrat. Notranja vrata so:
  Namestitev okvirja vrat s pragom

Sestavljanje okvirja vrat

Po naravi odpiranja vrat so razdeljeni na nihajoče, drsne, zložljive in dvižne. Najpogostejša zamahna vrata zaradi preprostosti njegovih oblikovalskih rešitev in enostavnosti uporabe.
  Namestitev okvirja vrat s pragom

Faze vgradnje notranjih vrat s pragom

Postopek vgradnje notranjih vrat je precej težko in težko. Pomembno je preprečiti celo najmanjše odstopanja in netočnosti. Seveda nihče ne želi imeti vrat v hiši, ki bi se splavila, twistala ali sploh ne bi zaprla.
  Namestitev okvirja vrat s pragom

Namestitev okvirja vrat v odprtino za steno ↑

Odgovor na vprašanje, kako namestiti okvir vrat v odprtino, predstavlja tudi določen algoritem ukrepov. Torej, pred namestitvijo je treba prejšnji izdelek popolnoma razstaviti, če je bilo. Po tem se pripravi površina vrat za naknadno namestitev škatle.
  Namestitev okvirja vrat s pragom

Toolkit

Samostojna namestitev notranjih vrat, čeprav ni zelo težka, je odgovoren in skrben proces, ki ga je težko izvesti brez ustreznega orodja. Za natančno in hitro izvedbo celotnega dela bo potrebno:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty