środa, 8 sierpnia 2018

Kopanje jarka pod osnovno ceno

  Kopanje jarka pod osnovno ceno

Značilnosti izkopa

Zdi se, da je lažje kot kopanje jame. Zakaj potrebujem tehnološko kartico, TTK ali celo običajno dejanje? Dovolj je, da vlečemo v roko in jo ročno kopamo. To je prav, učinkovitost izkopavanj, opravljenih ročno, je zelo majhna.
  Kopanje jarka pod osnovno ceno

Kako je razvoj jame?

Izbrani strokovnjak Yuda bo kadarkoli pripravljen do vas in prisluhnil vsem vašim željam. Raziskuje ozemlje z namenom njegovega nadaljnjega razvoja. YouDo Master bo izvedel analizo značaja tal. Poleg tega bo pripravil projekt, ob upoštevanju komunikacij in objektov na lokaciji.

KAJ MORATE VEDETI, KI JIH NAVEDITE O OSNOVI OSNOVE?

Gradnja temeljev je najpomembnejši del pri gradnji vsakega doma. Hkrati pa je prva faza postavitve naprave v hiši zemeljska dela. Kopanje temeljne jame se lahko opravi z uporabo zemeljske opreme. To še posebej velja, če načrt doma poskrbi za klet.
  Kopanje jarka pod osnovno ceno

Izkopna dela v Samari. Kopanje jarkov in jarkov poceni

V zadnjem času veliko mestnih prebivalcev, ki želijo živeti na podeželju, v svoji hiši. Kljub temu pa v državi potrebuje veliko več nego in stalnega vzdrževanja v primerjavi z običajnim mestnim stanovanjem. Za udobno bivanje v takih hišah je treba zagotoviti visokokakovostno ogrevanje in kanalizacijo. In poleg tega je organiziran prostor okoli hiše z gospodarsko poslopje, kopeli in lepo ograjo.
  Kopanje jarka pod osnovno ceno

Kopanje jarkov za fundacijo

Kako pravilno je bila izbrana vrsta temeljev, je bila izračunana njena konstrukcija in zahteve SNiP so bile opazne, ko je bila izlivana, obratovanje hiše po gradnji je bilo neposredno odvisno. Najmanjše napake in napačne napake lahko privedejo do razpok v stenah hiše in s tem do nenačrtovanih stroškov. Poleg tega je odprava napak pri gradnji fundacije precej draga.
  Kopanje jarka pod osnovno ceno

Stroški kopanja jame za veliko zasebno hišo

Zdaj bomo izračunali, koliko bo temeljna jama za hišo stala 800 kubičnih metrov. Ta stavba bo imela podzemno garažo in klet, ki je vplivala na njegovo globino. V našem primeru bo osnovna plošča imela površino 225 m2. (15x15 metrov). Globina jame je 2,5 metra, na tehnoloških pobočjih bomo porabili 30% celotne prostornine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty