poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Betonska cesta za prelivanje

  Betonska cesta za prelivanje

Označbe betonskih razredov

Digitalni indikator blagovne znamke B6,5 pravi, da lahko uporabljena podlaga po utrjevanju vzdrži obremenitve do 6,5 MPa. Zelo logično je, da višja je ta številka, višja je cena betona.
  Betonska cesta za prelivanje

Koliko stane za zapolnitev temelja

Gradnja hiše ni le trdo delo, ampak tudi odgovorno. Še posebej pomembno je, da začnemo pravilno: postaviti zanesljivo podlago za stavbo - njeno temelje. Popravljanje napak na tej stopnji bo predrago, zato, če niste prepričani v svoje sposobnosti in so bolj nagnjeni k duševnemu delovanju kot na fizično delo - vprašanje, kako narediti temelje s svojimi rokami, se premaknite in razmislite bolje koliko stane za izpolnitev fundacije na ključ s pomočjo posebej usposobljenih ljudi.
  Betonska cesta za prelivanje

Polnjenje in hidroizolacija temelj

Zaključna faza gradnje temeljev je njeno polnjenje. Zelo pomembno je natančno opazovati tehnologijo tega procesa, ne da bi dovolili najmanjšo napako, ki jo bo težko popraviti.
  Betonska cesta za prelivanje

Fundacija, pritličje

V gradbeništvu pripomoček ustanove pomeni tudi izvedbo kompleksnih del, ki vključujejo hidroizolacijo temeljev in slepe površine. Visokokakovostno hidroizolacijo temeljev z modernimi materiali je ključ do dolge življenjske dobe betona.
  Betonska cesta za prelivanje

Posebna tehnologija za prelivanje osnovnega videoposnetka s postopnim opisom

Da bi dosegli želeni rezultat, morate uporabiti določeno konstrukcijsko tehniko. Izvajanje visokokakovostnega in cenovno ugodnega litja se izvaja v več zaporednih fazah, ki niso skrivnost za resnične mojstre. Seveda celoten proces poteka s spremljavo potrebne sodobne opreme, na primer potreben je betonski mešalnik. Na priloženem videu za zalivanje temeljev lahko preberete zaporedna navodila. V večini primerov se ta naloga izvaja v več fazah:
  Betonska cesta za prelivanje

Značilnosti betoniranja

Betonirani beton je treba vliti najkasneje 7 ur po izdelavi. Ta čas se lahko poveča ali zmanjša glede na temperaturo in vlažnost zraka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty