piątek, 10 sierpnia 2018

Kako postaviti blok maziva pod spajanje

  Kako postaviti blok maziva pod spajanje

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Kako postaviti blok maziva pod spajanje

Trakovi temelji za stene blokov

Kar se tiče običajne baze traku, je v našem primeru izkopan jermen. Njegova širina bo enaka debelini bodočih sten. Najprimernejše je kopati jermen z bagrom z vedrom, katere širina je 20 cm.

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Kako postaviti blok maziva pod spajanje

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.
  Kako postaviti blok maziva pod spajanje

Koliko je blok

Cena blata je odvisna od njegovih dimenzij, odsotnosti ali prisotnosti praznin in njihove količine. Njeni stroški vplivajo na proizvodno tehnologijo, vrsto površine in količino serije, vendar je glavni kriterij stroškov merilo moči materiala. Območje, na katerem se proizvaja umetni kamen, ima velik vpliv.
  Kako postaviti blok maziva pod spajanje

Polaganje blata s svojimi rokami: kako?

Danes je greznica ena najpogostejših gradbenih materialov. To pojasnjuje ne le preprosta namestitev, temveč tudi poceni material tega materiala, ker se lahko samostojno izvede s pomočjo preproste naprave - vibrirajoče mize ali celo ročno, s čiščenjem končne raztopine v kalupe ustrezne velikosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty