sobota, 11 sierpnia 2018

Gradnja stanovanjske stavbe

Stanovanjski kompleks Novograd "Pavlino"

V bližnji predmestju, med reliktnimi gozdovi, gradi stanovanjski kompleks, ki izpolnjuje najvišje zahteve za sodobno stanovanjsko nepremičnino. Novograd "Pavlino" - odlična kombinacija visoke gradbene tehnologije, premišljen o podrobnostih koncepta in ugodne lokacije na okolju prijaznem območju.
  Gradnja stanovanjske stavbe

Regulativni pravni akti

  • "Za razvivawe na sistem na upravni propisi za obezbeduvawe na javni uslugi od strana na izvr {ni organi na dr'avna vlast" (Re {enie na Kabinetot na Ministerstvoto na Republika Tadžikistan od 16.06.2006 godina N 310)
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Delež gradnje hiš

    Cene za skupno gradnjo v Barnaulu so bistveno nižje od osnovnega ali sekundarnega stanovanjskega trga. To privlači soinvestitorje, da vlagajo svoj denar v skupno gradnjo. Navsezadnje, do konca hiše bo cena na kvadratni meter zelo narasla. Poleg tega je prodaja delnic stanovanj ugodne pogoje, ne le za nakup stanovanja, ampak tudi vlaganje denarja.
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

    Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Začetek vgradnje vhodnih vrat v stanovanja stanovanjske stavbe v gradnji na naslovu: ul. Civil, 34 (stavba 1)

    Začetek vgradnje vhodnih vrat v stanovanja stanovanjske stavbe v gradnji na naslovu: ul. Civil, 34 (zgradba 1), kot tudi vgradnja kamnitih blokov odvodnega kanala za dima za individualno ogrevanje.
      Gradnja stanovanjske stavbe

    V okviru delovnega obiska ministra za delo in socialno varstvo Ruske federacije Maxima Topilina v Tulovski regiji sta se pogovarjala o oblikovanju neodvisnega sistema za ocenjevanje kakovosti institucij v regiji. Alexey Dyumin je opozoril, da se je zanašal na neodvisno oceno nevropsihiatričnih institucij v regiji, sprejela odločitev, da jih razširi.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty