czwartek, 9 sierpnia 2018

Zvočna izolacija

  Zvočna izolacija

Zvočno izolacijski prtljažnik

Odstranite oblogo. Pri odstranjevanju plošč na strani prtljažnika bodite pozorni na vrzel med njimi in telesom. Treba je razumeti, ali je na teh ploščah mogoče lepiti material, ki absorbira zvok. Če je vrzel zelo majhna, plošča preprosto ne bo padla nazaj.
  Zvočna izolacija

Datumi izolacije hrupa

YouDo umetniki so zainteresirani za stabilno izvajanje naročil, povezanih z avtomobili, in dobivanje dobrih pregledov. Zato mojstri opravljajo dela na popravilu in vzdrževanju avtomobilov z visoko kakovostjo in v kratkem času.

Delo zaupa strokovnjakom

Hrupna izolacija je zelo zapleten in dolgotrajen proces. Navsezadnje, ko se to zgodi, se popolnoma odstranijo deli hrupa, ki so izolirani s hrupom, odstranjene vse plošče, zato je notranjost salona razstavljena na golo kovino. Tovarniško vgrajeni materiali za vibracije in zvočno izolacijo so v celoti ali lokalno odstranjeni, če so bili zviti, zrahljani ali razpokani. Po salonu za zvočno izolacijo se vrne v prvotno stanje.
  Zvočna izolacija

Opis Šum Smartmat Comfort 8 7; 5 m²

Serija najbolj priljubljenih samolepilnih zvočno izoliranih materialov druge plasti. Zasnovan za najučinkovitejšo zvočno izolacijo ukrivljenih površin. Material je osnova penjenega polietilena, ki ima nevezano molekularno strukturo z enostransko lepilno plastjo, zaščiteno s plastjo antialhezivnega filma.
  Zvočna izolacija

Popolna izolacija v 8 urah v vaši prisotnosti

Eden od najlažjih načinov za povečanje udobja pri vožnji avtomobila je določanje velikosti izolacijskega materiala za hrup avtomobila. Večina izdelanih modelov ne more presenetiti tišine v kabini. Stanje se poslabša, če ste navdušeni nad hitro vožnjo. Z naraščajočo hitrostjo voznik sliši ne le hrup motorja, ampak tudi hrup, ki ga oddajajo vsi sistemi avtomobila. Vsak hribovski kamen in kamen, skozi katerega ste že minili, postane znana po različnih zvokih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty