czwartek, 9 sierpnia 2018

Armstrongova vgradna stropna vgradnja

  Armstrongova vgradna stropna vgradnja

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.

Armstrong DIY strop namestitev

Ta članek bo razpravljal o enem od najbolj priljubljenih spuščenih stropov - Armstrong strop. Tukaj boste našli tehnologijo pritrditve stropa in Armstrongovih svetilk, ki so sestavni del tega.
  Armstrongova vgradna stropna vgradnja

Več o stropu Armstrong ↑

Če sem iskren, ko govorimo o nemožnosti ustvarjanja izvirnega modela v prvih besedah, smo zelo pretirano. Armstrongovi stropi so na voljo v različnih barvah, njihova tekstura pa je najbolj raznolika: od preprostega matiranega do zrcala. Zato ustvarjanje edinstvenega dizajna ni tako velik problem. Še posebej, ker so stropne plošče Armstrong popolnoma neodvisne drug od drugega. Lahko jih kadarkoli zamenjate z novimi ali s ploščami druge barve, z dodatnimi zračnimi rešetkami ali svetilkami, ki popolnoma spremenijo videz stropa.
  Armstrongova vgradna stropna vgradnja

Armstrongova vgradna stropna vgradnja. Navodila po korakih.

Označevanje za profile sten

Prva faza namestitve je določiti raven, na kateri bo bodoča struktura. Najlažji način za to je, da uporabite lasersko raven, vendar ne ima vsakdo takšno napravo. Toda običajna vrv ali dlesni, "piled" modre, tam v vsakem domu.
  Armstrongova vgradna stropna vgradnja

Armstrongova vgradna stropna vgradnja po korakih

Namestitev spuščenega stropa Armstrong lahko obvlada celo otroka. Če bi le imela moč, da bi vrtala luknjo s perforatorjem in uporabila raven hitrih pamet.

Osnovna definicija na steni

Prva stvar, ki jo moramo storiti, je najti in "odbiti" ravno črto okoli oboda prostora. Za to zadevo potrebujete zelo odgovoren pristop, saj je odvisno od tega, ali imate ravno strop ali ne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty