sobota, 11 sierpnia 2018

Video na strehi naprave

  Video na strehi naprave

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.
  Video na strehi naprave

Namestitev podlage in podloge

Za zaščito strehe pred škodljivimi učinki kondenzata na letev, morate postaviti podlogo. Njena namestitev se izvaja le na robovih, kjer obstaja velika verjetnost infiltracije vode: na notranjih dolinah, v bližini cevi, do grebena.
  Video na strehi naprave

Naprava in elementi vpetja strehe

Spojna streha je sestavljena iz dveh nagnjenih ravnin, imenovanih pobočjih, povezanih v območju grebena in nagnjenih med seboj. Ta kot se imenuje kot strehe, odvisno od funkcionalnosti, mehanskih lastnosti strehe in izbire strehe. Na koncnih straneh pobočja tvorijo trikotnike. Imenujejo se strešne sponke.
  Video na strehi naprave

Namestitev sistema strešnih streh

Ko je zasnovana strešna kapica, lahko nadaljujete z montažo. Proces je razdeljen na stopnje in opis vsakega od njih. Poiščite nekakšna navodila po korakih, ki vsebujejo dodatne informacije o vsaki stopnji.
  Video na strehi naprave

Vsestranskost in prednost

Ondulin izvaja številne druge funkcije, zato se lahko uporablja tudi v drugih gradbenih delih. Uporablja se tudi za popravilo streh in obloge balkonov. Balkon zahteva trajen, a lahek material, ki zagotavlja zvočno izolacijo balkona. Poleg tega obstaja možnost njegove uporabe pri gradnji kopalnic, skladišč, državnih hiš, garaž, itd.
  Video na strehi naprave

Značilnosti gradnje strešne konstrukcije

Tehnična opredelitev strešne strehe v celoti odraža bistvo naprave. V njegovi sestavi je samo ena ravna ravnina, ki jo tvori prvotni sistem fuga. Oba robova noge so pod zanesljivo podporo, zato brezpogojno sodijo v kategorijo naslonny.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty