sobota, 11 sierpnia 2018

Notranja zidna dekoracija

Obloge za notranje zidove

Jasno je, da bodo izbirni materiali izbrani predvsem glede na funkcijo prostora. V tistih, kjer gospodinjstva porabijo veliko časa, je treba posebno pozornost nameniti okolju prijaznim premazom. Plastika in ozadje z umetno komponento niso primerne, pa tudi materiali, ki lahko pod vplivom sončne svetlobe sproščajo strupene snovi - narejene s smolami in formaldehidi.
  Notranja zidna dekoracija

Notranja zidna dekoracija z lastnimi rokami

Možnosti zidne dekoracije

Stene so podporni stebri hiše, izolirani so pred hrupom in vremenskimi razmerami, delijo notranji prostor in delijo prostor v cone. Narava dekoracije sten je pomembna sestavina udobja in mora biti harmonično primerna za osebo, ki živi v tem stanovanju.
  Notranja zidna dekoracija

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Notranja zidna dekoracija

Kaj lahko okrasite stene znotraj hiše

Če boste končali zidove v opečnati hiši, v kateri boste redko in le poleti, v nobenem primeru ne smete uporabljati suhih zidov, ker "ne maram" vlago in temperaturne spremembe. Ni treba lepiti sten z ozadjem, ker tudi brez ogrevanja ne morejo zdržati dolga obdobja. V tem primeru je najprimernejši zaključek "mokri omet" (opis spodaj).
  Notranja zidna dekoracija

Ozadje in njihove sorte

Najbolj priljubljena možnost, ki se že dolgo uporablja za notranjo dekoracijo sten, je bila stena. Wall-papir, kot je mogoče, so primerni za zaključek dnevnih prostorov v hiši.
  Notranja zidna dekoracija

Kaj pa seks?

Ploščica - odlična za kopalnico, jo lahko postavite tudi v kuhinjo, hodniku ali v hrbet. Talne ploščice so trpežne, trpežne in enostavne za čiščenje. Med pomanjkljivostmi je mogoče opozoriti, da je tak premaz "hladen", zato je priporočljivo povezati sistem "toplo pod".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty