wtorek, 7 sierpnia 2018

Tehnike izdelave betonskih stopnic

  Tehnike izdelave betonskih stopnic

Zakaj je betonsko stopnišče boljše? ↑

Uporablja se pri izdelavi materiala popolnoma dopušča vse intenzivno izkoriščanje, betonske stopnice v zasebnih hišah so urejene znotraj in zunaj.
  Tehnike izdelave betonskih stopnic

Izračun betonskih stopnic

Ena stvar je, če imate projekt v roki in vsi izračuni so bili opravljeni, in še kar nekaj morate izračunati dolžino stopnic, naklon nagiba, višino in širino stopnic itd. Vsi izračuni v gradbeništvu se izvajajo na podlagi gradbenih kod in pravil, stopnice niso izjema, priporočam, da se seznanite s SNiP 2.08.01-89 * "Stanovanjske stavbe". Stopnišče pri gradnji hiše se šteje za najbolj travmatično področje, zato je treba izračune približati resno. Pri izračunu konstruktivnosti je treba upoštevati podrobnosti, kot so postavitev ograj, ki presegajo stopnice.
  Tehnike izdelave betonskih stopnic

Izberite vrsto in zapletenost opažev

Celoten proces lahko razdelimo na tri faze: namestitev opažev, ojačitev okvirja stopnic in betoniranje. Prva faza je najbolj zamudna, kompleksnost pa je odvisna od oblike stopnic.

Kako narediti izračunane meritve

Za lažje delo lahko uporabite svojo skico bodoče lestve, ki je kasneje lahko tudi koristna. Kot vsa popravila je treba ta postopek razčleniti tudi na naslednje korake:
  Tehnike izdelave betonskih stopnic

Prednosti in slabosti konstrukcije in stopenj konstrukcije betonskega stopnišča

Uporaba betona kot stopnišča je logična in utemeljena. V skladu s tehnologijo gradnje je betonsko stopnišče močno, trajno in ima številne druge prednosti:
  Tehnike izdelave betonskih stopnic

Tehnike izdelave betonskih stopnic

Tehnologija naprave betonskega stopnišča je precej preprosta, kar ga ugodno razlikuje od drugih struktur iz kovine ali lesa. Za konstrukcijo stopnic je potrebno izdelati trdno in zelo togo oplato, pri tem pa skrbno opazovati, da ni nobenih vrzeli ali vrzeli. Za preprečitev izlitja betonskega mleka po vlivanju lahko uporabite vodoodporno vezan les s prečnim prerezom dvajset milimetrov v kombinaciji z enakimi ploščami, ki se tesno prilegajo okolici.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty