piątek, 10 sierpnia 2018

Montaža pocinkane strehe

  Montaža pocinkane strehe

Pocinkana streha to naredite sami: erekcijska tehnologija

Pripravljalna dela pred izgradnjo strehe so izdelava slik (montaža delov navadnega premaza), kot tudi priprava železnih plošč za izdelavo previs, žlebov in podobno.
  Montaža pocinkane strehe

Trajno pocinkana streha, valovita plošča in rebates

Po zaslugi posebnega pocinkanega stekla je pocinkana streha pridobila svojo zasluženo priljubljenost, ki lahko na obeh straneh pravilno zaščiti pločevino strešnega materiala pred korozijo. Če potrebujete pocinkano streho, lahko sami kupite jeklo za takšno streho, vendar ga je treba namestiti z zanesljivimi in preizkušenimi obrtniki, le v tem primeru bo res trajna.
  Montaža pocinkane strehe

Tehnologija pocinkane jeklene strehe

Zaboji pod pocinkano streho so narejeni iz lesa 5 do 5 cm ali iz plošče debeline najmanj 2,5 cm. Korak med sosednjimi palicami je 15 do 20 centimetrov. Na mestih, kjer bodo vodoravne gube, širina plošče ni manjša od 10 centimetrov.
  Montaža pocinkane strehe
  Montaža pocinkane strehe

Montaža strehe z lastnimi rokami

Streha je del hiše, ki jo varuje pred večino negativnih vplivov od zunaj. Zaščita strukture pred sunki vetra, iz vseh vrst fizičnih in celo kemičnih vplivov. Toda hkrati je streha, ki je predmet vseh zgoraj omenjenih vplivov. Zato je pravilna namestitev in posledično pravilno vzdrževanje in pravilno delovanje določenega premaza ključ do dolgotrajne uporabe določenega strešnega materiala.
  Montaža pocinkane strehe

ZNAČILNOSTI NAMESTITVE KOVINE KOVINE

Nominalno pritrjevanje pocinkane jeklene strehe ni težko. Letve so razporejene v korakih do 20 cm, nato pa pocinkane pločevine razrežemo na plošče s predpisano velikostjo ali pa jih uporabimo, kot je. Polaganje je na tradicionalen način - od spodaj navzgor. Liste so pritrjene z zložljivo metodo, ali pa se uporabljajo običajni samorezni vijaki. Druga metoda je preprostejša, vendar bo zahtevala velika prekrivanja in stisnjenost lista se zlomi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty