poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

  Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

Zgradba sendvič plošče

Trenutno so stavbe iz sendvič plošč zelo zahtevne, gradbeni material se je izkazal tako v industriji kot v stanovanjskem sektorju.
  Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

Sestava in uporaba sendvič plošč

Ploščice za gradnjo sendviča so dobili ime z razlogom. V prevodu iz angleščine je sendvič večplasten sendvič. Ta material je sestavljen iz več plasti: dva so obrnjena in med njimi toplotna izolacija. Obloga je lahko gladka ali profilirana, z ali brez polimerne prevleke. Toplotno izolacijska plast je praviloma sestavljena iz polistirenske pene ali mineralne bazaltne volne. Lepljenje slojev je izdelano iz poliuretanskega lepila.
  Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

Tehnologija montaže ograje

Umetniki Yuda vam bodo pomagali narediti pravo izbiro materiala, ki je barvana, in izračunajte njegovo količino. Pred namestitvijo particij poveljnik izvede načrt, nato oceni in določi stroške zaključnih del. Strokovnjaki vam bodo pomagali pri nakupu in dostavi potrebnih materialov za končno obdelavo.
  Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

Kje kupiti sendvič ploščo v Sankt Peterburgu?

SipMontazh je visoko specializirano podjetje, katerega proizvodna zmogljivost omogoča izvedbo celotnega tehnološkega cikla gradnje: od izdelave SIP plošč do polaganja komunikacij znotraj končne konstrukcije. Brez odbitka interesa za posrednike lahko prijavimo primerno ceno za sendvič plošče. Cena v St. Petersburgu za to kategorijo izdelkov je v povprečju za 20% višja od naše. Poleg tega uporabljamo samo certificirane tehnologije in materiale, kar je zagotovilo kakovosti hiš, ki jih gradimo.
  Montaža sendvič plošče cena St. Petersburg

Sendvič plošča: elegantna, moderna, izvirna

Ta vrsta plošč ima svoje ime zaradi oblike: notranji prostor med dvema PVC-ploščama je napolnjen s plastjo iztisnjene polistirenske pene (sodobna vlaga odporna pena), ki igra vlogo toplotnega izolatorja.

Stroški namestitve sendvič plošč

Posebne zahteve veljajo za sodobne gradbene tehnologije, ki pomenijo potrebo po skrajšanju časa, potrebnega za dokončanje dela, stroškov projekta, pa tudi zaradi visoke kakovosti, trajnosti in energetske učinkovitosti uporabljenih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty