poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Notranja dekoracija zasebne hiše

Pregled osnovnih materialov

Zaključne prevleke za stene, tla in stropove so nameščene v deželi, potem ko so položili vse pripomočke in površinsko izolacijo. Izbira prave snovi je treba opraviti na podlagi naslednjih dejavnikov:
  Notranja dekoracija zasebne hiše

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.
  Notranja dekoracija zasebne hiše

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Notranja dekoracija zasebne hiše

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.
  Notranja dekoracija zasebne hiše

Vrste materialov za stene

Najbolj priljubljeni zaključni material za več desetletij je ozadje. So poceni in celo jih nepripravljena oseba lahko pritrdi - glavna stvar je slediti navodilom.
  Notranja dekoracija zasebne hiše

Zidna dekoracija - suhi zid, montaža lepila

Vrsta namestitve omogoča izogibanje praznovernosti, vendar je bolj zapletena in zahteva določene veščine. Prednosti so ponovno prisotne: čistost in hitrost procesa. Ta vrsta suhomontažne instalacije "ne maram" zelo ukrivljenih sten in, čeprav je taka namestitev možna - zahteva veliko prekoračitev lepilnega materiala, medtem ko je montirana na profil, cena podporne strukture ni odvisna od osnovnih napak.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty