sobota, 11 sierpnia 2018

Montažne jeklene zgradbe

  Montažne jeklene zgradbe

Praktičnost montažnih zgradb

Predizdelane stavbe so posebne strukture, katerih gradnja je relativno kratka. Ob zaključku dela kupec prejme popolnoma funkcionalno stavbo z vsemi potrebnimi komunikacijami. Montažne stavbe v Permu so priljubljene zaradi naslednjih prednosti:
  Montažne jeklene zgradbe

Značilnosti in prednosti montažnih zgradb

Montažne zgradbe kovinskih konstrukcij so kovinski okvir nosilnih lahkih jeklenih konstrukcij, dopolnjenih z navpičnimi in vodoravnimi priključki. Obloge sten in strehe, odvisno od namena stavbe, izvajajo sendvič plošče ali profilirane plošče.
  Montažne jeklene zgradbe

Gradbene tehnologije

Montažne kovinske zgradbe so praviloma nameščene za obdobje od 1,5 do 2,5 meseca. To pomeni, da je čas, porabljen za gradbena dela na tej tehnologiji, večkrat manj kot pri postavitvi objektov z drugimi metodami.
  Montažne jeklene zgradbe

Kovinske montažne stavbe fotografija

Montažne zgradbe iz kovinske fotografije si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Če želite narediti pravo izbiro in kupiti pravo stavbo, morate najprej dobro pogledati, če nimate posebnega načrta in ste pripravljeni razmisliti o tipični postavitvi montažne stavbe. Tudi, še posebej za vaše udobje, smo posebej zasnovali model v 3D, tako da lahko vidite in si ogledate zgradbo z vseh strani in si ogledate njegovo zunanjo notranjo stran.
  Montažne jeklene zgradbe

Prednosti montažnih okvirnih zgradb

Stroški montažnih zgradb INSI vključuje celoten sklop materialov za gradnjo (okvir, izolacija, fasadni materiali, komponente). Tudi v kompletu (absolutno brezplačno) boste dobili vse prednosti zgradb, zgrajenih z uporabo tehnologije INSI:
  Montažne jeklene zgradbe

Značilnosti vgradnje montažnih zgradb

Vsi strukturni deli stavb se proizvajajo in testirajo v tovarni. Po preskušanju moči delov in elementov se pošljejo na gradbišče. Pri načrtovanju konstrukcij in njihovih velikosti je nujno treba upoštevati možnost prevoza na delovišče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty