niedziela, 5 sierpnia 2018

Zaključna dela v zaprtih prostorih

  Zaključna dela v zaprtih prostorih

Naloga zaključka

Zaključna dela so zadnja faza celotnega procesa popravil. Naloga dokončanja dela je dati stanovanje ali hišni končni videz. Poleg tega pravilno izveden konča ščiti površino pred škodljivimi učinki zunanjih naravnih dejavnikov, mehanskim stresom, ščiti pred korozijo, plesni, plesni, vlago. Po drugi strani pa lahko visokokakovostna obdelava izboljša akustiko v prostoru, izmenjavo zraka, sončno razsvetljavo.

Dokončevanje: dokončanje končnega dela

Zaključna dela (zaključna dela) je ena izmed zadnjih faz gradnje hiše, zahvaljujoč se ji stene in strop končajo. Zaključek sten in stropov hiše se praviloma zaključi, ko so zidovi postavljeni in zaščiteni pred atmosferskimi dejavniki: stropi so urejeni, streha je postavljena in nameščena streha.
  Zaključna dela v zaprtih prostorih

Groba zaključna dela

Električna napeljava. Pred polaganjem kablov so stene razporejene in zlepljene. Kabli so nameščeni in zavarovani. Pri delu na objektu je nameščena električna plošča, UZO, namestitvena polja. Na tej stopnji ne nameščajte stikala in vtičnic - nameščeni so po zaključku prostorov.
  Zaključna dela v zaprtih prostorih

Zaključna dela v pisarni CJSC "Bank Russian Standard", Krasnodar

Od decembra 2012 do februarja 2013 so bili prostori operativnega urada CJSC Russian Standard Bank obnovljeni na naslovu: Krasnodar, ul. Rdeča 67. Osnutek prenove. Vgrajeni so bili sistemi SCS, gasilni aparati, napajalniki, nadzor dostopa, video nadzor in oskrba z vodo. Zaključna dela so bila izvedena v skladu z zasnovo blagovne znamke prostorov in fasado banke.
  Zaključna dela v zaprtih prostorih

Vrste opravljenega dela s cenovno mizo za obdobje 2016-2017.

Seznam del na popravilu stanovanj.

Nudimo celoten seznam prenove stanovanj, ki se izvajajo tako na ključ in v stopnjah v stanovanjskih apartmajih, ki se premikajo iz ene sobe v drugo. stanovanja na sekundarnem trgu stanovanj in tudi v majhnih stanovanjih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty