poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Kdo bi moral popraviti v skupnem stanovanju

Skupna področja

Vsi najemniki imajo enako pravico uporabe koridorja, kuhinje, kopalnice, WC-ja, hodnika. Privzeto se šteje, da lahko najemniki na območju omenjenih prostorov zasedajo pohištvo in drugo premoženje glede na njihov delež v stanovanju.
  Kdo bi moral popraviti v skupnem stanovanju

Skupna področja: pravice in odgovornosti

Vsaka stranka ima pravico uporabljati skupno ozemlje. Privzeto je možno urediti pohištvo ali druge predmete, vendar ne da bi kršili pravice drugih najemnikov. Nemogoče je obremeniti splošno ozemlje. Skupna lastnina ni predmet prodaje. Vsi prebivalci imajo enake pravice.
  Kdo bi moral popraviti v skupnem stanovanju

Popravilo v skupnem stanovanju brez soglasja sosedov

Izdelava tehničnega akta o stanju stanovanja

Če ste se odločili za izvedbo popravil v skupnem stanovanju brez soglasja vaših sosedov, se morate pred začetkom vsakega dela obrniti na okrožno stanovanjsko službo, da pripravite zakon o tehničnem stanju stanovanja.

Popravila v skupnem stanovanju - vidiki in odtenki

Če danes večina od nas živi v apartmajih ali zasebnih hišah, potem se je v času Sovjetske zveze ločeno stanovanje štelo za nedosegljivo razkošje. Povprečni sovjetski državljan se je v večini primerov lahko zanašal le na komunalne stanovanjske objekte.
  Kdo bi moral popraviti v skupnem stanovanju

Popravilo karoserije, popravilo avtomobilskih karoserij v Moskvi

Mojstri so rekli, da je treba nekaj zamenjati, ventil pa teče na enak način. Ventil ni treba spreminjati, ampak Ayushka? ne brez; gidraham?

Prednostna pravica za komunalno stanovanje

Prodaja privatizirane sobe v skupnem stanovanju zunanjemu kupcu je zapletena zaradi potrebe po spoštovanju preferencialne pravice do nakupa stanovanjskih sosedov. Sosedje lahko sprejmejo odločitev o nakupu, zavrnejo zanjo ali motijo ​​mesec dni od datuma prejema ponudbe. Prisotnost pisne zavrnitve ali potrditve tišine sosedov za 1 mesec vam omogoča, da se dogovorite s tretjo osebo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty