piątek, 10 sierpnia 2018

Cena voznega kolesa

  Cena voznega kolesa

Naša oprema za vožnjo s piloti

SK "Namestitev pilota" ima floto sodobne opreme za pilanje, ki je sposobna izvajati učinkovito kopanje v vseh vrstah tal, ki so skupne v osrednji regiji Rusije. Za delo imamo visoko zmogljive naprave, ki temeljijo na bagri. Specifičnost naše opreme omogoča pečenje v polmeru 10 metrov brez premikanja namestitve, kar prihrani čas in pospeši potek dela. Vgradnja dizelskega električnega žerjava.
  Cena voznega kolesa

Izračunajte stroške vožnje pilotov

Izpolnite podatke in jih pošljite - v zameno boste prejeli oceno stroškov kot prvo približevanje. Končni stroški so lahko odvisni od značilnosti projekta.
  Cena voznega kolesa

Dinamično vožnjo pilotov

Tudi v antiki so bili v konstrukciji uporabljeni leseni piloti na šibkih, premičnih tleh. V Rusiji so bili običajno izdelani iz borovcev in, če je mogoče, iz macesnih, ki so bili pod mokrimi pogoji daljši od drugih lesenih materialov.
  Cena voznega kolesa

Področje uporabe temeljev voznega pilota

Okrepitev armiranobetonskih pilotov se izvaja na globini tal, odpornih proti obremenitvam, ki ne presegajo 12 metrov (pod kompleksnejšimi rudarskimi in geološkimi razmerami, kompozitnimi piloti ali drugimi tehnologijami za namestitev temeljev).
  Cena voznega kolesa

Faze dela pri vožnji s piloti

Pred skodelom je pripravljen projekt, v katerem se izračuna nosilnost tal. Iz teh podatkov se izbere optimalna dolžina, presek in oblika kupa, pa tudi skupno število pilotov, njihova lokacija v tleh.

Glavne smeri pilinga:

  • Gradnja cest;
  • Civilna in industrijska gradnja;
  • Krepitev tal na območjih z obstoječimi stavbami;
  • Pri gradnji mostov, na naftnih ploščadih in pristaniščih.
Piling dela so določena začetna faza gradnje, katere kakovost izvedbe v prihodnosti je lahko odvisna od zanesljivosti celotne zgradbe stavbe ali zgradbe. Z namenom, da nam zaupate delo s kupom, ste lahko prepričani v zanesljivost vašega objekta!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty