wtorek, 7 sierpnia 2018

Kako narediti opaž za korake

  Kako narediti opaž za korake

Faza 3. Instalacija opaž

Za to delo je primerna: visokokakovostne plošče, vezane plošče ali kovinske plošče, ki morajo biti v velikosti 0,3 m višje od višine verande. Vlečeta sta navpično (gaze z višino 0,25 - 0,4 m) in vodoravne (od 0,12 do 0,22 m široke) ravnine stopnic, ki se nahajajo pod pravim kotom drug z drugim. Nato označite ploščad in programe z naklonom, ki je 5 mm za vsakih 0,3 m. Potem se narišejo koraki, ki imajo nagib 15 stopinj.
  Kako narediti opaž za korake

Kako zgraditi verando betona z lastnimi rokami?

Če želite hišo lepo, trajno in trajno verando, potem preberite ta članek. V njem boste izvedeli, kakšne vrste verande so, kar je potrebno za njegovo izgradnjo, kako pravilno izračunati njegove dimenzije, in kako iti skozi proces njegove izdelave.
  Kako narediti opaž za korake

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Kako narediti opaž za korake

Kako narediti opaž na verandi z lastnimi rokami

Trem je eden od obveznih arhitekturnih elementov stavbe. Praviloma je v istem nivoju urejena s prvim nadstropjem hiše, ki omogoča enostaven dostop do notranjosti. Površina verandi, ki meji na vrata, mora biti 5 cm pod vratnim krilom, ki se odpre navzven. Zunanje odprtje vhodnih vrat je obvezen požarni varnostni standard.
  Kako narediti opaž za korake

Ima polkrožno verando in pripravi risbo

Malce težje je postaviti verandi v polkrogu s svojimi rokami kot običajna pravokotna različica, vendar pa bo v veliki meri sposobna domačega obrtnika. Najbolj priljubljena rešitev za to je konkretna: je poceni, hitro, poleg tega pa jo lahko ob naslednjem zaključku okrepimo z različnimi materiali, da dobimo ne le trajno, ampak tudi lepo rešitev.
  Kako narediti opaž za korake

Raznolikost tramvaja v obliki betona

Trem je platforma s stopniščjo, ki je s seboj povezana v več korakih. Lahko je zgrajen, zasnovan skupaj s celotno zgradbo, pritrjen po zaključku glavne gradnje, s svojo osnovo ali pritrjeno konzolo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty