niedziela, 5 sierpnia 2018

Izgradnja parkirnega prostora na več nivojih

  Izgradnja parkirnega prostora na več nivojih

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.
  Izgradnja parkirnega prostora na več nivojih

Gradnja večnadstropnega parkirišča: vrste in značilnosti

Najboljša možnost v sodobnih razmerah je izgradnja parkirnega prostora na več nivojih, cena takšnega večtirnega parkirišča pa je lahko bolj donosna kot enostopenjsko parkirišče, ko postavite objekt v središče mesta z visokimi stroški zemljišč. Parkiranje na več ravneh lahko učinkovito reši problem parkiranja znatnega števila avtomobilov na zelo omejenem območju. V razmeroma majhni strukturi lahko sprejme do nekaj tisoč avtomobilov.

Namesto parkiranja na severovzhodu glavnega mesta bo videti dobro urejena platforma, je dejal predsednik Moskomstroyinvest Konstantin.

Gradnja je bila načrtovana na ulici. Taininskaya, lastnik. 13-15 v Severnem Medvedkovu.
  Izgradnja parkirnega prostora na več nivojih

Zemljišče za parkirišče na več ravneh v okrožju Frunze

Pripravlja se dražba za pravico do sklenitve pogodbe o zakupu zemljišča v višini 1.863 m². m o naložbenih pogojih v okrožju Frunzensky na naslovu: avtocesta Yuzhnoye, uch. 33 (ozemlje, ki ga omejuje ulica Bukharestskaya, južna cesta, ulica Sofiyskaya, Dimitrov).
  Izgradnja parkirnega prostora na več nivojih

SPORAZUM, DOVOLJENJA

Usklajevanje in strokovno znanje projektne dokumentacije je proces reševanja prihodnje gradnje z državnimi in komunitarnimi službami, strokovnimi organizacijami.

Ekaterinburg. Ostale novice 10.1.08

"Abrau-Durso" je bil kaznovan za olimpijske simbole: pregled alkoholnega trga v Rusiji, Ukrajini in državah SND. Na Uralju je mati brutalno ubila hčer in tri dni hranila truplo otroka. / V regiji Sverdlovsk se začne stavka: Tavda lahko ostane brez vode in toplote. Preberite več

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty