niedziela, 5 sierpnia 2018

Krajinska dela in urejanje krajine

  Krajinska dela in urejanje krajine

Urejanje krajine

Urejanje krajine je kompleks del, ki oblikujejo in določajo videz, funkcionalnost, postavitev mesta. Med delom se izvajajo projektiranje, inženiring, splošna gradnja in zemeljska dela, urejanje krajine, namestitev razsvetljave in namakalnih sistemov. Kot rezultat, območje postane urejeno in lepo.
  Krajinska dela in urejanje krajine

Izbira sadilnega materiala za urejanje krajine

Pogosto je vprašanje, kakšna vrsta sadilnega materiala za uporabo? Drevesa iz evropskih drevesnic imajo višjo ceno zaradi stroškov logistike. Toda hkrati imajo predstavljiv videz, njihov korenski sistem je že oblikovan in je mogoče izvajati zasaditve v celotni sezoni.
  Krajinska dela in urejanje krajine

Krajinsko in krajinsko delo

Po oblikovanju projektne dokumentacije strokovnjaki nadaljujejo z izvajanjem vrtnega projekta. Vključuje celoten kompleks krajinskih del na vrtnarjenje in urejanje krajine, ki se izvajajo na podlagi geografskih podatkov, podnebnih razmer in tal ter terenskih reliefov. Inženirske komunikacije so osnova za pravilno delovanje vrtnarskih sistemov in izboljšanje okolice.
  Krajinska dela in urejanje krajine

O scenografiji krajine...

Krajinsko oblikovanje je ena od faz oblikovanja vrta ali parka, ki je bila predhodno zasnovana s krajinsko arhitekturo. Urejanje krajine je koncept, ki združuje umetniško izraznost, slogovno enotnost in celovitost kompozicije. Krajinsko oblikovanje je umetniška vsebina in podrobnosti oblikovanja pokrajine.
  Krajinska dela in urejanje krajine

Krajinsko in krajinsko območje brez omejitev

Poti se včasih zaidejo, in jezeri zbiralnikov so povezani z okoliškim prostorom s kamni, balvami, peskom in svetlim poudarkom cvetličnih gredic - to je tisto, kar smo končali v japonskem vrtu.
  Krajinska dela in urejanje krajine

Urejanje krajine je umetnost

Všeč smo našemu delu in delamo umetnost oblikovanja krajine, pomagamo uresničiti vse, tudi najbolj drzne ideje, ki preoblikujejo ne samo svojo deželo, ampak tudi svet okoli sebe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty