poniedziałek, 6 sierpnia 2018

Monolitni pregledi hiše

  Monolitni pregledi hiše

Konkretne monolitne strukture

Na žalost se vse zgoraj navedene prednosti nekaterim bralcem morda ne zdijo tako pomembne, potem ko se seznanijo s pomanjkljivostmi monolitne konstrukcije:
  Monolitni pregledi hiše

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Monolitni pregledi hiše

Katera hiša je boljša, monolit ali panel?

Za začetek, ugotovimo, kaj pomeni monolitna hiša. To je stavba, zgrajena s prelivanjem betona v pripravljeno oplaščenje, znotraj katerega je armaturna kletka. Poleg tega je vsak poznejši element povezan s prejšnjim brez povezovanja šivov.
  Monolitni pregledi hiše

Pregledi monolitnih hiš

Vsak, ki samostojno gradi hišo, skrbno pretehta vse prednosti in slabosti vrste gradnje, na kateri želi ostati. Enako je treba storiti v pripravi na gradnjo hiše na monolitni tehnologiji. V večini primerov so pregledi monolitnih domov pozitivni.
  Monolitni pregledi hiše

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Monolitni pregledi hiše

Dražje ne pomeni tiho

Po mnenju Ludmile Teor, vodje prodaje in trženja za skupino SOLO, višji razred gradbenih stanovanj, večja je zahteva po izolaciji zvoka. "Če v razredu udobja zvočna izolacija ni pomembna, v ekonomskem razredu pa se tehnologije za izolacijo hrupa sploh ne uporabljajo, v stanovanjih visoke kakovosti so stene same širše in mineralna volna je tu debelejša, saj so kupci v tem segmentu zelo zainteresirani zvočno odporno vprašanje ", - pojasnjuje strokovnjak.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty