środa, 8 sierpnia 2018

Debelina jeklene strehe

  Debelina jeklene strehe

Značilnosti strehe pocinkanega jekla

Pravilno je pocinkano jeklo, ki pokriva jarke strehe zasebnih stavb, katerih naklon je 18-30 stopinj. Z manjšim kotom se bo voda počasi spustila po pobočjih, kar bo prispevalo k koroziji materiala.
  Debelina jeklene strehe

Kaj je strešno jeklo

Kljub temu, da gradbeni trg nam ponuja veliko različnih materialov za strešne kritine, je krovno jeklo še vedno eden najpopularnejših strešnih prevlek.
  Debelina jeklene strehe

Ruukki strešno jeklo

V asortimanu podjetja Ark Project je strešno jeklo Ruukki s poliuretanskim premazom PU (PURAL) in PURAL MATT, prevleko POLYESTER (PE) in PUREX. Podjetje izdeluje posebno strešno jeklo Tin Smith Pro, ki po mnenju kritikov strešnikov, ki so delali z njim, pristopi k plastičnosti na baker, se ne zlomi, vam omogoča hitro in učinkovito izvedbo kompleksnih elementov strehe. Debelina jekla je 0,5 mm, širina 1250 in 625 mm.
  Debelina jeklene strehe

Pravila za vzdrževanje streh

Celo s prevleko cinka je železo podvrženo razgradnji, čeprav ne do te mere. Zato boste prej ali slej morali popraviti svojo streho. Da ne bi uporabljali tako kardinalne metode čim dlje, je priporočljivo premazati in barvati streho.
  Debelina jeklene strehe

Prednosti in slabosti strešnega materiala ↑

Delo z pocinkanim jeklom je zelo priročno. To je ena od najbolj donosnih možnosti strešne kritine glede razmerja med ceno in kakovostjo. Listi zlahka upognjeni, rezani in vrtani. Ni zastrašujoča streha cinkanih ultravijoličnih žarkov sonca. Takšna streha zadrži padce temperature in vse vrste padavin. Za dolgotrajno obratovanje, ki je 18-25 let, strešni material ne izgubi operativnih značilnosti. Koristi vključujejo tudi:
  Debelina jeklene strehe

PROFIL JEKLO ↑

GOST 24045-94
Jeklene hladno oblikovane pločevine s trapezoidno valovitostjo (valovita plošča) GOST 24045-94 so izdelane na profilnih krivilih in so namenjene za uporabo v gradbeništvu in drugih industrijskih panogah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty