piątek, 10 sierpnia 2018

Izgradnja betonskega bazena

  Izgradnja betonskega bazena

Pomanjkljivosti konkretnega bazena in kako jih odpraviti

  • težave z vodnim sistemom. Praviloma se pojavijo kot posledica napak med polaganjem in namestitvijo cevovodnih sistemov. Z ustreznim izvajanjem dela ni težav;

  •   Izgradnja betonskega bazena

    Konstrukcija betonskega bazena to naredi sami

    Gradnja betonskega bazena je lahko tako raznolika, odvisno od tega, koliko denarja lahko investirate in kako dobro imate gradbene spretnosti. Zdaj upoštevamo dve najbolj preprosti možnosti za ustvarjanje konkretnega bazena z lastnimi rokami. V prvi varianti se bo kot stranske stene bazena uporabil monolitni beton, ki se preliva z oplaščenjem. Druga metoda je enostavnejša in vključuje postavitev votlega polistirenskega pena na vodoravnem betonskem estrihu. Tako v prvem kot v drugem primeru bo postavljen odprt bazen, zato bo pripravljalna dela enaka na dva načina.
      Izgradnja betonskega bazena

    Gradnja bazenov iz blokov in betonskih obročev

    Poleg monolitnih konstrukcij obstajajo še druge tehnologije za gradnjo betonskih ribnikov. Do neke mere jih je lažje prevajati v življenje sami.

    Do-it-yourself bazen: kako narediti skledo

    Posodo lahko imenujemo najbolj osnovna konstrukcija bazena - to je tisto, ki drži vodo, kar mimogrede ni enostavno. Iz tega razloga, tako da ogromna teža ne zdrobi posode, je potreben poseben pristop, da se doseže.
      Izgradnja betonskega bazena

    Gradnja betonskega bazena ↑

    1. Delo se začne z identifikacijo primernega prostora za izgradnjo bazena. Upoštevati moramo globino podzemne vode. Na območjih, kjer se nivoji nahajajo na razdalji 0,5-1 m od površine tal, ni priporočljivo postaviti nepremično betonskega bazena. Neželeno je imeti stavbo v bližini temeljev zgradb, ki se nahajajo na lokaciji.
      Izgradnja betonskega bazena

    Izbira mesta za prihodnji bazen ↑

    Pri izbiri mesta za bazen je potrebno upoštevati ne samo želje družinskih članov in lasten estetski okus, ampak tudi nekatere lastnosti vaše spletne strani - lokacija velikih rastlin, vrsta tal, smer vetra in nagib mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty