niedziela, 2 września 2018

Video strojni omet

  Video strojni omet

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Video strojni omet

Priprava površine

Stroj za omet se začne s čiščenjem površine. Treba je odstraniti nepravilnosti, ki so več kot en centimeter. Odstranimo čiščenje betona, zidane malte. Nato so stene, zgrajene iz opečnatih blokov in drugih materialov, ki nimajo zadostne gladkosti, obdelane s posebnimi pritrdilnimi sestavami.
  Video strojni omet

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.
  Video strojni omet

Kakšna je mavčna stena?

Ker se velikost predmetov za dekoracijo lahko zelo razlikuje (loki tunela podzemne železnice in hodnik v deželi), moč enot zahteva tudi drugačne. Visokotlačne enote se imenujejo ometane postaje in so stacionarne in mobilne (na podlagi avtomobila, priklopnika).

Strojni zidovi mavca: načelo dela

Knauf MP75 strojni omet je ena izmed najbolj priljubljenih vrst ometov za nanašanje po strojih. Zato bo na primeru MP75 upoštevano načelo delovanja s strojnimi ometi.
  Video strojni omet

Stenski ometni stroj

Vse je odvisno od ciljev, ki jih zasledujete. Da bi okrasili stene stanovanja, sploh ni smiselno kupiti drago napravo. Lažje je najamete. Če boste to delo proizvedli več kot enkrat ali dvakrat, ali če boste zaslužili denar, jih je bolje kupiti, kakovostno in, če je mogoče, večnamensko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty