niedziela, 14 stycznia 2018

Gradnja 5 nadstropne stavbe

  Gradnja 5 nadstropne stavbe

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Gradnja 5 nadstropne stavbe

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)
  Gradnja 5 nadstropne stavbe

Projekti ene in pol hiše

Projekti ene in pol hiše s podstrešjem so koristni v smislu gradnje. Material za takšno hišo je potreben manj kot dvonadstropni, prostor površine pa bo enak. Toda pri izbiri projekta ene in pol hiše s podstrešjem je treba razumeti, da se bodo vogali zunanjih sten hiše nagnili k stropu, kar ne bo omogočalo namestitve visokih omar na teh mestih.

Stanovanjska hiša "Dobri sosedje" čakajo na lastnike!

Zakaj je hiša tako nenavadno ime? To je celotna filozofija. Danes gradijo številne stanovanjske hiše, v katerih je večina apartmajev enosobnih ali "spalnice". V takih hišah pogosto kupujejo stanovanja za vlaganje denarja ali otroke za prihodnost. Medtem so v najemu. Prebivalci se pogosto spreminjajo, in lastnik odnos do svojega doma, njegovo sodišče se bo redko srečal.

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Gradnja 5 nadstropne stavbe

Stanovanjska stavba na ulici. Bauman, 27

V zgodovinskem središču Kaluge, ob vhodu v mesto, se gradi petnadstropna stavba z 20 stanovanj. V kleti se nahajajo nestanovanjski prostori s skupno površino nekaj več kot 400 metrov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty