poniedziałek, 15 stycznia 2018

Polaganje gaziranega betona in opečne opeke

  Polaganje gaziranega betona in opečne opeke

Zaščita zidov hiše z različnimi metodami

Če se izbere prvi način prekrivanja sten stavbe, se barve (ali kit) uporabljajo za zaščito aerosolnega betona za zunanjo dekoracijo. Tehnologija takšnih del je dobro znana in nima smisla, da bi se zadrževala na njem. Glavna stvar, da je barva (kit) zamudila par.

Opekasta stena

Soočanje z opekami s fasadami se lahko izvede hkrati z montažo zidov. Uporabljamo keramične obraze, izbrane standardne, silikatne, betonske obrazne opeke in druge izdelke iz kosov.

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Polaganje gaziranega betona in opečne opeke

Značilnosti materiala

Prednja opeka, ki se najpogosteje sooča, je iz iste surovine kot navadna, vendar ohranja natančnejše geometrijske dimenzije. Napaka v dolžini izdelka je 4,4 mm, širina - 3,3 mm, debeline 2,3 mm. Površina je lahko gladka, strukturirana - na primer z divjega kamna ali glazirana, vendar s kakršno koli teksturo ne vsebuje razpok, čipov in drugih okvar. Dolga stran obrazne opeke se imenuje žlica, zadnjica se pokrije, podporna površina je postelja.
  Polaganje gaziranega betona in opečne opeke

Nosilna stena v troslojni zidovi

Nosilna stena je običajno narejena iz opek, betonskih blokov z vibriranjem, betonskih blokov betonskih ali betonskih betonskih betonskih plošč z gostoto 700 kg / m3 ali več. Debelina stene je 180-640 mm.
  Polaganje gaziranega betona in opečne opeke

Prožne povezave za delo s klinkerjem, ki se sooča z opeko.

Fleksibilne vezi se uporabljajo za povezavo glavne fasadne stene stavbe s plastjo obrnjene opeke skozi plast toplotne izolacije. Glavna naloga teh elementov pri izdelavi troslojne opeke je vzdrževanje izolacijske plasti na notranji steni fasade in zagotovitev kontinuitete prezračevalne reže pred obloženo plastjo opeke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty