środa, 17 stycznia 2018

Priprava zidov za slikanje po ozadju

  Priprava zidov za slikanje po ozadju

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Priprava zidov za slikanje po ozadju

Značilnosti priprave sten v novoročni novi stavbi

Priprava zidov za tapete v novi stavbi lahko traja nekaj časa. Najpogosteje, nakup stanovanja v novi hiši, ljudje želijo videti skoraj pripravljeni stanovanja, za urejanje je treba vložiti najmanj truda. Kljub temu, da je prešel prag novega stanovanja, prašno betonsko tla, slabo kakovostne vtičnice in neenakomerne stene takoj udari oči. Seveda, lepilo za ozadje v najkrajšem času, ki ga ne dobite, in celotno izdelano delo je mogoče razdeliti na več stopenj.
  Priprava zidov za slikanje po ozadju

Vrste površin za barvanje

Ker v sodobnih notranjih prostorih ni vedno mogoče spoznati betonskih sten, je izredno pomembno, da krmarite s postopki, ki so zasnovani za pripravo drugih površin. Na primer, pogosto so v prostorih nameščene mavčne ali lesene predelne stene, načelo priprave takšnih površin za barvanje pa se nekoliko razlikuje od standardnega postopka.
  Priprava zidov za slikanje po ozadju

Faze pripravljalnega dela

Pripravljalna dela za barvanje sten so razdeljene v štiri faze. Prva faza je odstranitev starega konca. Tu je veliko odvisno od tega, kateri material je bil prej uporabljen za zid. Če je to ozadje, potem jih je treba popolnoma odstraniti, in steno proshpaklevat in očistiti.
  Priprava zidov za slikanje po ozadju

Priprava zidov za ozadje, delovni nalog

Zdaj gremo s teboj po celotni tehnološki verigi priprave sten za ozadje ali slikanje. Ob istem času bodo stroški dela prikazani tako, da boste v celoti razumeli celoten obseg dela.

Potreba po pripravi površine za barvanje

Izkušeni strokovnjaki za popravilo in dekoracijo obravnavajo pripravljalno delo pred slikanjem kot nič manj pomemben korak od same slike. Navsezadnje bo končni rezultat zaključka odvisen od skrbnega upoštevanja vseh odtenkov in odtenkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty