poniedziałek, 15 stycznia 2018

Navodila za sestavljanje gozdov

  Navodila za sestavljanje gozdov

Namestitev prvega sloja odra

Nato se prične sestavljanje podpornih strukturnih elementov, zato je potrebno z vogala stavbe, okoli katere so na voljo dela. Potrebno je s pomočjo plumbov ali nivoja, da neprestano nadzirajo navpičnost nameščenih nosilnih struktur parangala, po kateri so pritrjeni na steno. Najpogosteje za te namene se uporabijo možnosti pritrditve sidra (v vrstnem redu, ki ga določi potni list za odre). Potem so podporne strukture med seboj povezane s pomočjo navpičnih in diagonalnih povezav.
  Navodila za sestavljanje gozdov

Elementi, ki potrebujejo popravilo in likvidacijo

Pred montažo in demontažo okvirskih odrov je potrebno skrbno preveriti dele za nadaljnjo primernost. Če je zaznana škoda, komponente ni mogoče uporabiti.
  Navodila za sestavljanje gozdov

Naprave za montažo oder

Gradbeni odri se uporabljajo za montažo in gradnjo, kot tudi zaključna dela na visoki nadmorski višini. Zato je pomembno, da je gradnja, sestavljena iz več elementov, trajna in varna za ljudi, ki to delo opravljajo.
  Navodila za sestavljanje gozdov

Kako zmanjšati stroške namestitve in demontaže klinastih gozdov?

Pri pripravi premikov za gradbena dela je glavni delež nakup, montaža in demontaža odrov. Da bi optimizirali stroške, morate upoštevati več pravil:
  Navodila za sestavljanje gozdov

Gradbeni oder "inženir Vishneva" - Navodila za uporabo

Uvod

Namen tega priročnika je seznaniti z načrtovanjem odra, zaporedjem njihove namestitve in pravili varnega delovanja.

IMENOVANJE IN PODROČJE UPORABE

Zidni nosilec za odra je namenjen za namestitev delavcev in materialov na področju proizvodnje gradbenih in inštalacijskih del med gradnjo, obnovo in popravilom stavb do 40 m.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty