wtorek, 16 stycznia 2018

Varjenje

  Varjenje

Kaj je pretvornik?

Takšna oprema se je pojavila relativno nedavno, kar je bistveno olajšalo delo večine varilcev. Uporaba nove metode varjenja je znatno zmanjšala velikost naprave in težo svoje opreme. Začetni varilci se bodo preprosto naučili povezati dele z najprimernejšim in zelo ekonomičnim pretvornikom.
  Varjenje

Varjenje v tehnologiji popravil

Tehnologije varjenja, ki se tako aktivno uporabljajo pri ustvarjanju novih izdelkov in struktur, pomagajo ohraniti obstoječe dolgo in z minimalnimi stroški. Z varjenjem uspešno popravljajo poškodovane kovinske komponente strojev in opreme.
  Varjenje

Montaža in varjenje: značilnosti tehnoloških procesov

Proces izdelave kovinskih konstrukcij je povezan z velikim številom odtenkov, katerih neupoštevanje lahko končno vpliva na končni rezultat. Zato morajo proizvajalci pri svojem delu strogo upoštevati vse splošno sprejete standarde, specifikacije in standarde.

Varjenje v zimskem času

Za razliko od poletnega obdobja, ko težave običajno ne nastanejo, delo pri nizkih temperaturah zahteva skladnost z določenimi pravili. Torej, ko delate na mrazu:
  Varjenje

Spoštovani obiskovalci spletnega mesta

Obstaja storitev za dostavo in polaganje cvetja na grobovih

Izberite cvetje iz kataloga izdelkov in jih bomo dostavili na pokopališče ter vam poslali fotografsko poročilo o opravljenem delu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty