czwartek, 18 stycznia 2018

Zaključna zaporedja

  Zaključna zaporedja

Postopek za pripravo osnove za dodelavo

Pred nanašanjem barve ali dekorativnega ometa je treba stene hiše izravnati. Na tej stopnji je najbolje uporabiti sodobne suhega apneno-cementne mešanice. Pred izravnavo sten, izdelanih iz peno betona, gaziranih betonskih blokov ali žlindre, je na njih pritrjena polimerna mreža, da se izboljša adhezija raztopine na osnovi. Opečne stene je mogoče ometati brez uporabe mreže.
  Zaključna zaporedja

Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Torej ste končno dobili dolgo pričakovane ključe v stanovanju v novi stavbi in se bodo začeli popravljati. Pojavi se vprašanje: kje začeti?
  Zaključna zaporedja

Kako začeti popravljati sobo?

Ko ste se spopadali s pripravljalnim postopkom in soočili z golimi olupljenimi stenami, se ne zavedate celotnega zneska prihajajočih stroškov in dela. Vendar pa je že mogoče navigirati, kje in kaj bo, kakšne barve so optimalne v določeni sobi in kjer bo nameščen računalnik, TV in druga električna oprema. Bodite pozorni na lokacijo oken in potrebo po dodatni osvetlitvi prostorov. Zakaj? Ker se mora popravilo začeti z opremo ali ponovno opremo električne mreže, vključno z lokacijo svetilk - glavnih in dodatnih.
  Zaključna zaporedja

Upoštevajte zaporedje popravil v stanovanju v obratnem vrstnem redu.

Torej, zadnja, najprijetnejša in čista faza pri popravilu stanovanja je namestitev podnožja in pragovi. Takoj na poti so obešene različne police in omarice. Če estetske nastavitve niso preveč zahtevne, so priloženi tudi kabelski kanali ali druga sporočila.
  Zaključna zaporedja

Zaporedje popravil apartmajskih sob

Pomembno pravilo. Bolje je popraviti celotno stanovanje. In podobne faze dela, še posebej "umazane", kot je odstranjevanje starega bela, namestitev oken, ne da bi omenili razstavljanje in preureditev predelnih sten, je treba storiti sočasno v vseh prostorih, tako da se ne bi zgodilo, da je bila preproga v eni sobi in druga še vedno sperite pobočje s stropa.
  Zaključna zaporedja

3. Ročno orodje, mehanizmi, naprave, merilna in merilna oprema za zaključna dela. Odri in oder.

Vrste ročnih orodij, ki se uporabljajo pri pripravi površin in izvedbi zaključnih del. Naprava, specifikacije in GOST za ročna orodja, ki so skupna vsem vrstam zaključnih del. Instrumentation (plumb, ravni, ravni in letvice). Namen, naprave in operativna pravila. Ročno orodje. Naprava in uporaba škatel za različne rešitve (omet, polnilo itd.). Naprava in pravila delovanja odra in odra.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty