sobota, 20 stycznia 2018

Zaključni kit

  Zaključni kit

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomsko bolj smiselno kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.
  Zaključni kit

Kako uporabljati kit

Kiti se prodaja v trgovinah v obliki suhe mešanice, ki se na gradbišču razredči z vodo. Prav tako je narejen iz potrebnih komponent, še enkrat na gradbišču.
  Zaključni kit

Univerzalni kit za zaključevanje Baumit UniversalSpachtel

Pripravljena za uporabo, bela, trajna, s kratkim časom nastavitve, akrilna kita, ki se konča za notranjo in zunanjo uporabo. Za ročno in strojno uporabo.

Zaključni kit - kaj je to?

Zaključni kit - kaj je to? Poskusimo ugotoviti. Načeloma je to vrsta neke zadnje akorde pri pripravi površin za njihovo končno obdelavo. Dejstvo je, da je po mavčenju sten in stropa potrebno izločiti vse najmanjše pomanjkljivosti, ki so še vedno prisotne na njih, nato pa lahko nadaljujete na tapetiranje, barvanje ali sitotiskanje.
  Zaključni kit

Kako uporabiti končni kit

Koncni kiti se nanese preko osnovnega sloja startnega kita: odstranjuje številne napake in nepravilnosti stene. Mešanica se nanese v tankem sloju: povprečna debelina je približno 2 mm. Uporablja se šele po tem, ko je stena popolnoma posušena: ponavadi je ta čas 24 ur.

Priprava raztopine:

Zmes napolnimo v posodo s čisto vodo (s hitrostjo 6,0-7,0 litrov vode na 20 kg suhe mešanice) in mešamo na mehanski način do homogene mase (približno 5 minut). Raztopino stresamo 3 minute, nato pa ponovno premešamo 2 minuti. Konzistentnost kremastega kremastega, mastnega. Zmesi ni dovoljeno dodati nobenih tujih dodatkov. Z izgubo gibljivosti - za oživitev mešanice malte z mešanjem, brez dodajanja vode.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty