czwartek, 18 stycznia 2018

Skupna površina stanovanjske stavbe

  Skupna površina stanovanjske stavbe

Površina hiše: skupna, površina stavbe in drugo

Težko je najti razumevanje, ko ljudje govorijo drug jezik. Stranka, graditelj in oblikovalec včasih drugače razumejo izraze, kot so površina stavbe, skupna površina itd. Poglejmo si osnovne definicije teh izrazov:
  Skupna površina stanovanjske stavbe

Izračun površine zasebnih hiš

Za posamezne stanovanjske stavbe skupna površina stavbe ne vključuje podzemlja za zračenje, verandi, na prostem, t.j. odprte stopnice, podstrešja, verande in podobno. Tudi skupna površina ne vključuje območij, ki jih štrlijo štrleči strukturni elementi, pod ogrevalnimi pečmi ali pa se nahajajo znotraj ali znotraj vratnih odprtin.
  Skupna površina stanovanjske stavbe

Kolikšna je zgradba stavbe

Vrednost, ki ste jo dobili pri izračunu, je enaka kubičnim metrom. Obseg gradnje stavbe je vključen v projektno in ocenjevalno dokumentacijo. Odločeno je:

Stanovanje 5-oddelek 9-nadstropne stanovanjske stavbe opeke s streho kotla, ki se nahajajo v MR-6 mesta Orla na ulici. Split

  • Projekt je v izgradnji
  • Apartmaji: 214
      Skupna površina stanovanjske stavbe

    B.2 Pravila, potrebna za potrošniške značilnosti stanovanjske stavbe: površina stanovanj, skupna površina stanovanj *

B.2.1 Površina stanovanj je opredeljena kot vsota površin vseh ogrevanih prostorov (dnevne sobe in prostori pomožne rabe, namenjene za gospodinjske in druge potrebe), z izjemo neogrevanih prostorov (loggias, balkoni, verande, terase, hladilnice in vestibule).
  Skupna površina stanovanjske stavbe

Higienske zahteve

2.7. Pri oblikovanju stanovanjskih stavb je treba upoštevati kompleksne zahteve za zagotavljanje insolacije do stanovanj in njihovo zaščito pred sončnim pregrevanjem, hrupom, močnimi vetrovi in ​​drugimi škodljivimi dejavniki. Pri postavljanju stanovanjskih stavb na parcele je potrebno zagotoviti bivalne prostore s insolacijo v trajanju od 1,5 do 3 ure, odvisno od širine cone in vrste zgradbe. Pri načrtovanju stanovanjskih stavb in blokovskih odsekov za določitev prilagodljivosti urbanističnega načrtovanja je priporočljivo upoštevati sektorje neugodne orientacije, prikazane na sl. 19

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty