sobota, 20 stycznia 2018

Tehnologija vožnje s piloti

Ujemanje priljubljenosti

Do danes, pri gradnji široko uporabljenih poplavljenih armiranih betonskih pilotov. In če se obrnemo k statističnim podatkom, potem dela na napravi iz armiranobetonskih pilotov predstavljajo 90% celotne količine pilotovega dela.
  Tehnologija vožnje s piloti

Reinforced Concrete Piling Technology

Načeloma je tehnologija armiranega betona pilota že več let ostala nespremenjena. V preteklih letih so nabrali obsežne izkušnje pri izdelavi pilotovega dela, pravi strokovnjaki pa ga poznajo s prefinjenji.
  Tehnologija vožnje s piloti

Opis naprave za vožnjo pilotov

Tehnologija čiščenja se začne s spuščanjem glave kladiva po namestitvi te strukture na funt in prilagajanju. Kup je potopljen v funtu s težo kladiva. Za zagotovitev pravilne smeri kupa se začetni udareči s končno energijo udarca. Nadalje se udarna energija kladiva postopoma povečuje. Kup vsake kapi pofuzhatsya za določeno vrednost, kar se bo zmanjšalo s poglabljanjem. V prihodnosti bo prišel čas, ko bo po vsaki zastavi gradnja financirana za enak znesek, kar se imenuje neuspeh.
  Tehnologija vožnje s piloti

Potegnite zajezitev

Metoda temelji na vijačenju jeklenih in armiranobetonskih pilotov z jeklenimi nasveti s pomočjo naprav, nameščenih na podlagi avtomobilov ali avtomobilskih traktorjev.

Za piling uporabljajo različne metode.

  • metoda udarca - vožnja s kladivom
  • metoda indentacije
  • Metoda vibracij - vožnja z vibracijami
  • vrtanje in montaža pilotov v vodnjaku (z uporabo vodilnega vrtanja)
  Tehnologija vožnje s piloti

Dinamično vožnjo pilotov

Tudi v antiki so bili v konstrukciji uporabljeni leseni piloti na šibkih, premičnih tleh. V Rusiji so bili običajno izdelani iz borovcev in, če je mogoče, iz macesnih, ki so bili pod mokrimi pogoji daljši od drugih lesenih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty