piątek, 19 stycznia 2018

Montaža kanalizacijskega sistema

  Montaža kanalizacijskega sistema

Nagibi in premeri, značilni za kanalizacijski sistem

Gibanje odpadnih tekočin se izvaja s prostim pretokom. V skladu s tem je treba za to metodo upoštevati določen naklon od naprave do cevi pri polaganju, nato pa do rezervoarja zunaj (greznica) ali zbiralca, ki se nahaja na ulici.
  Montaža kanalizacijskega sistema

Pravila vodovodne povezave ↑

Pred nameščanjem notranjih kanalizacijskih cevi je potrebno upoštevati lokacijo glavnih vodovodnih napeljav - WC, kopalnico (prho), ponore, pomivalne stroje in pralni stroj.
  Montaža kanalizacijskega sistema

Kanalizacija v zasebni hiši

Danes je malo ljudi udobno z stanovanji brez udobja, tudi če se nahaja na podeželju. Poleg dobavljene vode je treba organizirati tudi odtok odpadkov, poleg tega pa tudi fekalne mase. Torej, brez kanalizacijskega sistema v deželi, ljudje, ki živijo v njej, nimajo zadostnega udobja. Sploh ni razkošje, ampak resnična potreba, in izhod - gradnja kanalizacijskega sistema v hiši (lesena ali opečna - to ni važno) je zelo izvedljiva naloga, če se s temi stvarmi lotite vso odgovornost.
  Montaža kanalizacijskega sistema

Značilnosti kanalizacije v različnih vrstah stavb

Odpadna voda je sestavni del gradnje katerega koli namena. Udobje vseh prebivalcev je odvisno od pismenosti namestitve tehniških komunikacij v stanovanjski zgradbi. Pomembno je, da pri izbiri materialov ne naredimo napake, da upoštevamo najmanjše odtenke v procesu načrtovanja in polaganja cevovoda.
  Montaža kanalizacijskega sistema

Kako namestiti vodo

No, če nedaleč od hiše je naravni ribnik. Naj bo to najlažje. Ampak, če nihče ne bo, bo moral ugrizniti v tla v pravem pomenu besede. Če želite to narediti, boste morali organizirati gradnjo vrtine ali vrtati vdolbinico. In v resnici in v drugem primeru bo proces zamuden in včasih drag. Toda v tej posebni situaciji preprosto ni drugega.
  Montaža kanalizacijskega sistema

Kanalizacija

Na sliki je prikazan tipični kanalizacijski sistem v stanovanju. Glavna načela svoje naprave - pod kakršnimi koli zunanjimi pogoji je tlak v dvižni napravi nekoliko višji od atmosferskih in natančno vzdrževanih pobočij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty