wtorek, 16 stycznia 2018

Polaganje kablov v ceni rova

  Polaganje kablov v ceni rova

Stroški polaganja kabla

Nemogoče je določiti natančne stroške polaganja kabla za en meter, saj se uporabljajo različne metode in metode njegove namestitve, odvisno od območja in njegovih značilnosti. Končna cena se določi na podlagi ocen. Odraža dejansko vrednost; Spodaj je cenik, ki vsebuje vse potrebne informacije.
  Polaganje kablov v ceni rova

Koliko je polaganje kabla v tleh?

Za takšno delo, kot je polaganje kabla v jarek, je cena zasebnega električarja minimalna. V ceniku lahko vidite približno ceno polaganja električnih kablov. Natančni stroški, ki jih pokličete izvajalci. Skupni stroški namestitve napajalnega kabla v jarek so izračunani ob upoštevanju naslednjih parametrov:
  Polaganje kablov v ceni rova

Postavitev napajalnega kabla

Če izberete način namestitve, morate zagotoviti, da črta med obratovanjem ne dobi več let. Iz tega razloga je najpogostejša možnost, da se položi v tleh na globini najmanj 0,8 m. Žice se lahko nahajajo v jarkih, blokih, predorih, utorovih, kanalizacijskih ceveh itd.
  Polaganje kablov v ceni rova

Možnosti usmerjanja kablov

Če potrebujete polaganje kablov v tleh, je pomembno upoštevati njeno vlažnost in raven podtalnice. Te informacije so zelo pomembne, ker boste morda potrebovali dodatno hidroizolacijo. Če se kabelska omrežja polagajo v hiši ali stanovanju, je nujno treba upoštevati skupno število električnih naprav, ki so priključene na omrežje. Iz tega zneska bo jasno, katera debelina in presek kabla sta najbolj optimalna. Poleg tega za polaganje električnega kabla za odpravo možnih težav z ožičenjem med delovanjem potrebujemo določeno količino napajalnega kabla.
  Polaganje kablov v ceni rova

Zahteve pri izbiri lokacije poti

V tej fazi je treba začeti projekt polaganja kabla v tleh, uskladiti z lokalno upravo. Pri izbiri lokacije poti je treba upoštevati številne dejavnike, kot so bližina drugih komunikacij, presečišče parkov in trgov na kabelski progi, prisotnost stavb in objektov v gospodarske namene ter naslednje določbe
  Polaganje kablov v ceni rova

Stroški polaganja kabla

Cena polaganja kabla za napajanje v Kazanu v jarek je sestavljena iz več dejavnikov. Upoštevati je treba ne le globino širino jarkov in njegovo dolžino, ampak tudi značilnosti tal, prisotnost ali odsotnost podtalnice. Prav tako vpliva na stroške uporabljenega kabla. Strokovnjaki "Elektro-City" izvajajo polaganje kablov "na ključ": od priprave jarke do polnjenja nastalega jarka in izravnave tal po zaključku dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty