czwartek, 18 stycznia 2018

Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Kako narediti namestitev v leseni hiši?

Kakšne so lastnosti suhih zidov v leseni hiši? Vse težave, ki jih premagamo, je posledica dejstva, da se "živi" les zmanjšuje in diha, in če se prvi proces postopoma zmanjšuje, se drugo nadaljuje skozi celotno življenje lesne hiše. Od tu sledite nekaj pravil.
  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Kako pravilno namestiti GCR na lesene stene?

Nadalje je smiselno bolje razumeti, kaj je popravilo zidov mavčnih plošč v leseni hiši. Zidna dekoracija z mavcem v leseni hiši je podobna postopku dekoracije sten z vsemi drugimi materiali.
  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Možnosti uporabe listov iz mavčnih plošč v leseni hiši

Če želite prenesti hišo iz suhih zidov, bo koristna iz več razlogov: ta okolju prijazen material bo stene popolnoma gladke in gladke, kar odpira pot za kakršno koli drugo dekoracijo. Pogosto so lesene hiše končane s klapnim ali blokom, vendar so ti materiali dražji, zaključna dela pa so bolj zamudna. Poleg tega je drywall negorljiv material za dodelavo, zato v nasprotju s podlogo povečuje požarno varnost doma.
  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Vgradnja mavčnih plošč in notranja dekoracija lesenih hiš s mavčnimi ploščami

Pred montažo sten, predelnih sten in lokov je potrebno postaviti okvir za montažo mavčne plošče. Priročen način za izdelavo okvirja je uporaba kovinskega profila, ki je z vijačnikom privijačen na steno z vijaki.
  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Kaj je potrebno za namestitev suhih zidov v leseno hišo?

Za izdelavo gradbenih del je potrebno na gradbenem trgu ali v specializirani delavnici kupiti kovinski profil za okvir, liste suhih zidov, izolacijo, vijake, kiti, ozadje in lepilo ali barvo. Potrebovali boste različna orodja za delo: posebni gradbeni noži z zamenljivimi rezili (razrezane suhega zidu), ročaj, električni vrtalnik, mlinček z diski, izvijač ali izvijač, lopatice, ščetke za barve in nekaj potrošnega materiala.
  Mavčna stena dekoracija v leseni hiši

Mavčne plošče iz mavčnih plošč

Najprej morate na celotni steni označiti želeno globino. Ob markirnih črtah vodilni profil pritrdimo z višino 50-60 cm, s pomočjo moznikov in samoreznih vijakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty