sobota, 20 stycznia 2018

Montažne stavbe

  Montažne stavbe

LMK konstrukcija na ključ

Danes so montažne modele LMK na vseh področjih človeške dejavnosti. Kovinski hangari v sodobni konstrukciji niso novi.
  Montažne stavbe

Prednosti montažnih okvirnih zgradb

Stroški montažnih zgradb INSI vključuje celoten sklop materialov za gradnjo (okvir, izolacija, fasadni materiali, komponente). Tudi v kompletu (absolutno brezplačno) boste dobili vse prednosti zgradb, zgrajenih z uporabo tehnologije INSI:
  Montažne stavbe

Katere so montažne stavbe

Katere so montažne zgradbe? Tako imenovane stavbe z okvirjem ali brez njega, s posebno zasnovo, ki omogoča gradbeno delo v vsakem vremenu in času leta. Najpogosteje se uporablja pri gradnji kovinskega okvirja. Stene in stropi so sestavljeni iz fiksnih opažev ali sendvič plošč. Pogosto se uporablja in tehnologija tako imenovanega sklopa.
  Montažne stavbe

Oblikovanje montažnih zgradb

Oblikovanje montažnih zgradb se izvaja na podlagi posebnih potreb na področju poslovanja, nastanitve in je neposredno odvisno od proračuna.
  Montažne stavbe

Kaj so montažne stavbe. Oblikovanje in koristi.

Predizdelane stavbe so gradbena tehnologija, ki je bila razvita pred nekaj desetletji in se je že dokazala. Ta tehnologija vam omogoča čimprejšnjo izgradnjo trdnih in trajnih zgradb vseh oblik in velikosti. Ob istem času bo njihova cena precej nižja, kasnejše vzdrževanje pa je veliko cenejše v primerjavi s stavbami običajne opeke in betona.
  Montažne stavbe

Gradnja montažnih zgradb s sendvič ploščami

V skoraj vseh regijah naše države se vedno bolj zgradijo montažne stavbe. To ne pomeni, da so takšne hiše prišle v modo. To je zelo pravi način za izgradnjo industrijske stavbe v zelo kratkem času. Ne glede na to, ali potrebujete nakupovalni center ali skladišče, industrijsko podjetje ali trgovino, ga lahko že v nekaj mesecih začnete uporabljati. Tehnične in operativne značilnosti takšnih prostorov so bistveno izboljšane. Tudi za stanovanjske zgradbe se uporablja ta gradbena tehnologija.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty