sobota, 20 stycznia 2018

Kako narediti opeko v notranjosti

  Kako narediti opeko v notranjosti

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.

Priprava površine

Ko boste sami barvali opeko, morate poskrbeti za pripravo obdelane površine. To je veliko bolj zapleteno kot postopek neposrednega obarvanja in doseči najboljši rezultat, je treba upoštevati številne zahteve za tehnologijo priprave.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Priprava površine

Znano je, da se na kakršni koli površini nalagajo posebne zahteve pred njenim videzom. In v primeru opečne stene, ki jo boste barvali, morate paziti, da opeka ne sme vsebovati soli, plesni in umazanije.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Čiščenje in priprava starih zidakov

Brickwork, še posebej, če je star, je treba najprej očistiti iz stare mavca in umazanije. Da bi to naredili, je dovolj, da raztopino kisa razpršimo z vodo ali raztopino majhne količine detergenta za pranje z vodo in 30 g soli na steni in jo obrišemo s krpo. Če je okužba močna, jih lahko poskusite s čistim čopičem, vendar je to treba narediti previdno in nekje na robu. Prepričajte se, da se opeka ne začne zrušiti, se premaknite na osrednji del stene.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Da bi opečna stena trajala dlje

Če imate prostor, kjer je gola, ne ometana opečna stena, ne bodite zastrašujoči. Ne bo vzela veliko težav. Edina stvar, ki jo je treba storiti, je, da se opeke ne ublažijo v prihodnosti in ne postanejo dolgočasne, obdelajte površino stene z zaščitno raztopino.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Opeka na hodniku v obliki uličnega naglasa

Opeka v notranjosti je slabo postavljena na hodniku zaradi nepravilnosti sten, majhnega območja, prisotnosti skladišč. Edino, če živite v stari hiši, lahko postavite eno od sten z opeko. Tak redek dizajn v dvorano uvaja nestandardni "ulični" naglas.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty