piątek, 19 stycznia 2018

Višina 5-nadstropne hiše

  Višina 5-nadstropne hiše

Ideje popravljajo balkone in lože 1-510 / 1

Hiše serije 1-510, 1-510 / 1, 1-510 / 23BI so plošče hruščove hiše 4-5 nadstropij, opremljene s pravokotnimi balkoni 3 metre dolge od spredaj in do konca stavbe. Običajne so na takih območjih Moskve: Schukino, Khovrino, Koptevo, Mikhalkovo, Dmitrovskoye sh., Degunino, Beskudnikovo, Ostankino.

Učinek višine prostora

Kljub temu, da bodo mnogi rekli - stanovanje bi bilo, ostalo pa bo sledilo, bo ta trenutek še vedno zelo pomemben. Od tega, koliko bo višina stropov izbrana kot možnost za stanovanjske hiše, je odvisna od vizualnega zaznavanja prostorov in možnosti modeliranja prostora med popravilom.
  Višina 5-nadstropne hiše

Kakšna je razlika Brezhnev Hruščov

Glede na to, da je bila brezhnevka zgrajena več kot 20 let, je bilo zasnovanih okrog 40 serij modela visokih stavb. Zato brezhnevki preprosto ni mogoče združiti v eno kategorijo zaradi razlike v tehničnih parametrih vsake serije. Vendar se od Hruščova bistveno razlikujejo po naslednjih kazalnikih:
  Višina 5-nadstropne hiše

Prednosti in slabosti

Blok pene je majhen blok velikosti 30 × 40 × 60 cm, izdelan iz penjenega betona. Je siva in nekoliko težka, medtem ko se ne utaplja v vodi. Proizveden z mešanjem cementa, posebne pene, vode in peska.

Panelne hiše devetdesetih let prejšnjega stoletja

Za to obdobje je značilno rušenje starih petih nadstropnih zgradb in gradnja visokih stavb na 17 in 25 nadstropjih. Leta 1995 se je začela gradnja na opečnatih hišah s trikotniki, pa tudi z monolitnim jedrom. Tipične hiše iz 90-ih let so serije I-521a, 25, 108, 97.
  Višina 5-nadstropne hiše

Hiše so drugačne.. Vrste hiš v Yekaterinburgu

Med ogromnim številom na videz monotonih zgradb - hišah serije masov - lahko najdete najprimernejšo stanovanjsko možnost, če poznate značilnosti vsake vrste hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty