niedziela, 14 stycznia 2018

Polaganje laminatnih video navodil

  Polaganje laminatnih video navodil

Polaganje laminata diagonalno: video

Naslednji video prikazuje diagonalno postavitev lastnega laminata. Njen plus je, da vizualno širi prostor. Ampak bodimo iskreni, ta vrsta namestitve ni za vsakogar. To je posledica dveh odtenkov. Prvič, diagonalna paluba zahteva veliko pozornost in pozornost pri delu z merilnim trakom in žico. Drugič, ni vsakdo všeč videz takšne talne obloge, in šivi so bolj opazni. Ta kratek videoposnetek vam bo pokazal vse najpomembnejše odtenke.
  Polaganje laminatnih video navodil

Nasveti za polaganje laminatov ↑

Torej, prvi nasvet - laminat lahko položite le na ustrezno pripravljeno podlago. Ne posuši estriha, bo razlog za kratke storitve lepe talne obloge - prekomerna vlaga bo povzročila deformacijo zelo kakovostnega laminata.
  Polaganje laminatnih video navodil

Tehnika laminiranja

Vsakdo, ki bo prebral ta članek, lahko to delo opravi z lastnimi rokami. Pravilna namestitev bo še vedno zahtevala pozornost in veščine orodja.
  Polaganje laminatnih video navodil

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.
  Polaganje laminatnih video navodil

Priprava potrebnih orodij

Laminat lahko položite z lastnimi rokami v skladu z gospodarsko shemo, to pomeni, da odsek iz zadnje plošče ni vržen, temveč se uporabi kot začetek naslednje vrstice. Pomembno je, da se vzdolžni šivi nahajajo vzdolž vira sončne svetlobe. Torej, šivi bodo manj opazni.

Korak za korakom navodila za polaganje lastnega laminata: kje začeti?

Preden začnete kupovati in namestiti premaz, se morate seznaniti s svojimi značilnostmi in seznamom, kar potrebujete za polaganje laminata.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty