sobota, 20 stycznia 2018

Primer izračuna bazena

  Primer izračuna bazena

Stroški oblikovanja in velikost sklede

Stroški načrtovanja in izgradnje bazena ter nadaljnji stroški poslovanja za njegovo vzdrževanje se izračunajo glede na dimenzije zgradbe.

Bazen toplotne izgube

Največji delež izgube nastane zaradi izhlapevanja nad površino. Odvisnost od temperature vode, stopnje senčenja, učinka vetra, obdobja leta, globine vode, barve sklede in oskrbe s svežo vodo, so energetske potrebe odprtega bazena od 200 Wh / m2 do 1000 Wh / m2 glede na površino sklede).
  Primer izračuna bazena

Možnosti za odvajanje prostorov bazena in njihove razlike.

Poleg vzdrževanja zahtevane temperature in vlažnosti v bazenu mora biti prezračevana. Izdelke človeškega življenja, vonjav in hlapov je treba odstraniti in namesto tega mora biti dobavljen svež, toplejši in prečiščeni zrak.
  Primer izračuna bazena

Faze gradnje polipropilenskih bazenov

Glavna faza v izgradnji bazena je kompetentna izbira lokacije bazena na lokaciji. Oblika in velikost bazena morata biti čim bližje arhitekturi vaše spletne strani. Pomembno je razmisliti o priročnosti pristopa do bazena, lokaciji rekreacijskega območja, prisotnosti voženj in lokacije opreme za pravilno delovanje bazena.
  Primer izračuna bazena

Norme parametrov zraka

Prezračevanje bazena bi moralo zagotoviti številne parametre, ki bodo skupaj ustvarili udobne pogoje, da bi oseba ostala v tej sobi v goleni obliki, med njimi:
  Primer izračuna bazena

3. SKUPINSKE PLANIRANJE IN PROJEKTNE ODLOČITVE

3.1. Velikost in zmogljivost kopeli za športno kopanje in univerzalne kopeli, namenjene za večkratno uporabo več vrst, je treba upoštevati v tabeli. 1.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty