poniedziałek, 15 stycznia 2018

Naredi samo strešno konstrukcijo

Namestitev podlage in podloge

Za zaščito strehe pred škodljivimi učinki kondenzata na letev, morate postaviti podlogo. Njena namestitev se izvaja le na robovih, kjer obstaja velika verjetnost infiltracije vode: na notranjih dolinah, v bližini cevi, do grebena.
  Naredi samo strešno konstrukcijo

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.
  Naredi samo strešno konstrukcijo
  Naredi samo strešno konstrukcijo

DIY rafter strešni sistem

Najpomembnejši del priprave je izbira dizajna vratnih streh. Moč okvirja določa ne le odpornost na težo snega in tlaka vetra, temveč vpliva tudi na obstojnost strešnih materialov.
  Naredi samo strešno konstrukcijo

Kakšne so strehe hiš

Preden začnete graditi svoje roke, se morate odločiti, kakšna streha bi morala biti blizu hiše, opraviti vse pripravljalne naloge, narediti risbo.

Glavni strukturni elementi in vrste strešnih vrat

Strešna streha je ena od najpreprostejših vrst streh. Tudi začetniki, oboroženi s potrebnimi informacijami, se lahko s svojo konstrukcijo precej spopadejo z lastnimi rokami. Razmislite o glavnih strukturnih elementih takšne strehe, njihovih vrstah in metodah vgradnje

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty