środa, 17 stycznia 2018

Naravni kamen v apartmaju

  Naravni kamen v apartmaju

Kaj je naravni divji kamen?

To je zaključno gradivo naravnega izvora, je zelo lepo, danes pa je tudi večstransko. Za vas lahko izbirate skoraj vsako obliko, velikost in barvo divjega kamna za notranjost. Pri tej izbiri bodite pozorni na lastnosti, ki so povezane s tem gradivom.
  Naravni kamen v apartmaju

Zgodovina kamna

Še vedno ni znano, kdaj je oseba začela uporabljati dekorativne lastnosti kamna v dekoraciji sten in dna svojega doma. Vedno so se spremenili in izboljšali le načini obdelave, izdelali so nove sloge in tehnologije. Indija, Stara Grčija in Rim, Barcelona in Pariz, ozke ulice mest na Nizozemskem in na Danskem, piramide v Egiptu in Mausoleji mejnovih Indijancev in še veliko več primerov - vse to je evolucijski način za dekoriranje prostorov z uporabo kamna.
  Naravni kamen v apartmaju

Dekorativni kamen kot element notranjosti

Preden neposredno nadaljujemo z opisom procesa polaganja dekorativnega kamna, moramo omeniti nekatere od značilnosti te vrste zaključkov in hkrati opisati možne možnosti polaganja in uporabe okrasnega kamna.
  Naravni kamen v apartmaju

Dekorativni kamen v vašem stanovanju

Dnevna soba

Tukaj, da povabite drage ljudi, je v tej sobi, ki se pogosto zbira v celotni družini, to je dnevna soba, ki jo želim narediti še posebej udobno, nenavadno in zanimivo.
  Naravni kamen v apartmaju

Sorte dekorativnega kamna in njegove prednosti

Vse tehnološke rešitve temeljijo na treh komponentah: cementu, polnilu in barvi. Ker zadnja dva dopuščata nešteto sprememb v njihovih komponentah, so lahko takšne vrste kamnov velike.
  Naravni kamen v apartmaju

Stone trim: materialne možnosti

Do danes je najpogostejši zaključni kamen katerekoli sobe. V ta namen uporabite sodobne materiale te vrste.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty