piątek, 19 stycznia 2018

Sprednja osvetlitev vikend

  Sprednja osvetlitev vikend

Arhitekturna razsvetljava hišnih fasad

Arhitekturna razsvetljava fasad hiš je celotna umetnost. Tudi najpreprostejša hiša, vendar pravilno označena in poudarjena pravilno, lahko postane umetniško delo, postane edinstvena na svoj način.
  Sprednja osvetlitev vikend

Kakšne vrste fasadne razsvetljave?

Danes sodobne tehnologije oblikovanja in razsvetljave ponujajo različne možnosti za razsvetljavo in osvetlitev stavb. Ti modeli so sposobni visokokakovostne osvetlitve, ki bo sposobna kakovostno opravljati vse funkcije, ki so mu dodeljene. V glavnem je zasnova svetlobnega sistema sestavljena iz določenega sklopa naprav, ki lahko imajo razlike glede na namen in vrsto zasnove.
  Sprednja osvetlitev vikend

Moderna tehnologija in prostorsko območje

Osvetlitev fasade stavbe je bolje zaupati strokovnjaku, ki ima izkušnje z območjem prostora. Razsvetljavo s poudarkom lahko razločimo z dekorativnimi elementi arhitekture, kot so štukature ali kipi. Osvetlitev kontur ne bo težko označevati linij fasad, njegovih najbolj masivnih delov: balkonov, zalivov itd. S skrito osvetlitvijo je običajno označiti podrobnosti, kot so stopnice, ograje, balkonske plošče.
  Sprednja osvetlitev vikend

Splošna pravila za ureditev fasadne razsvetljave

Oblikovanje osvetlitve fasade v zasebni hiši, lastnik reši dve težavi hkrati - zagotavlja dekorativnost zgradbe in ustvarja pogoje za udobno in varno gibanje okoli mesta v temi.
  Sprednja osvetlitev vikend

Poplavna svetilka za hišo ↑

Zdaj se obrnemo na praktično praktična vprašanja, kako natančno lahko izvajate razsvetljavo fasade hiše, tako da se lahko spoprime s praktičnimi in estetskimi funkcijami. Najprej je treba reči, da oblikovalci uporabljajo različne trike, da bi stavba ustvarila poseben učinek.
  Sprednja osvetlitev vikend

Značilnosti izbire naprav fasadne arhitekturne svetilke

Najbolj osebne težave se nanašajo na izbiro naprav in njihovo namestitev na fasado. Kar se tiče osvetlitve fasade primestnih hiš in dvorcev, je estetika le nujna dopolnitev glavne funkcije razsvetljave - ustvarjanje udobnega, udobnega in varnega prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty