wtorek, 16 stycznia 2018

Priprava zidov za slikarske faze

  Priprava zidov za slikarske faze

Priprava zidov za slikarstvo

Danes je eden od najbolj preprostih, cenovno dostopnih in estetskih načinov dekoriranja stanovanja barvanje sten. Visoka priljubljenost tovrstnega zaključnega dela je precej razložljiva z uporabo novih tehnologij, novih barvnih kompozicij in posledično s popolnoma spremenjenim izgledom poslikanih zidov. Barvanje vam omogoča, da v hiši ustvarite edinstveno vzdušje in neprekosljivo udobje. Raznolikost barv za stene in možnosti sodobnega niansiranja, predstavljene v sodobnih barvnih katalogih (TVT, RAL, NCS itd.), Vam omogočajo, da izberete pravo senco in stopnjo sijaja za katero koli površino.
  Priprava zidov za slikarske faze

Vrste površin za barvanje

Ker v sodobnih notranjih prostorih ni vedno mogoče spoznati betonskih sten, je izredno pomembno, da krmarite s postopki, ki so zasnovani za pripravo drugih površin. Na primer, pogosto so v prostorih nameščene mavčne ali lesene predelne stene, načelo priprave takšnih površin za barvanje pa se nekoliko razlikuje od standardnega postopka.
  Priprava zidov za slikarske faze

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Priprava zidov za slikarske faze

Faze pripravljalnega dela

Pripravljalna dela za barvanje sten so razdeljene v štiri faze. Prva faza je odstranitev starega konca. Tu je veliko odvisno od tega, kateri material je bil prej uporabljen za zid. Če je to ozadje, potem jih je treba popolnoma odstraniti, in steno proshpaklevat in očistiti.
  Priprava zidov za slikarske faze

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Priprava zidov za slikarske faze

Proces in tehnologija zaključevanja sten za slikarstvo.

Kot je bilo že omenjeno, se kakovostno ometanje svetilnikov izvaja prej, tako da so stene povsem enakomerne, kar bo pomagalo preprečiti nadaljnje bleščanje nepravilnosti, ki jih bo ustvarila svetloba.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty